Nieuws

 1. Fotoreis naar Helgoland met Olympus

  Olympus OM-D E-M1 mark III

  Begin 2020 hadden we een introductie-aanbieding op de Olympus OM-D E-M1 mark III. Bij aankoop van de camera maakte je kans op een geheel verzorgde fotoreis naar Helgoland onder begeleiding van Alexander Koenders. Heidi heeft gewonnen en in deze blog vertelt ze over de reis en laat ze enkele prachtige foto's zien!

  Lees meer »
 2. Moederdagtip: nieuwe inlijstservice!

  Moederdagtip: nieuwe inlijstservice!

  Nieuw bij Foto Verweij: de inlijstservice. Met onze inlijstservice verzorgen wij het hele proces van een digitaal tot een mooi ingelijst eindresultaat. Ook zorgen wij ervoor dat de foto niet gaat bobbelen, zodat de foto nog beter tot zijn recht komt. Deze inlijstservice is het perfecte cadeau voor moederdag: maak een leuke foto met al je broers en zussen en laat deze afdrukken en inlijsten! Dit kan al vanaf €25.95. Onze inlijstservice bestaat uit 4 delen:

  1. Afdruk
  Je levert je foto aan. Dit kan in de winkel vanaf bijvoorbeeld een USB of SD-kaart, of online via onze fotoservice. Wij drukken de foto af op hoogwaardig fotopapier met levendige kleuren en haarscherpe details. Je kunt kiezen uit 20x30cm of 30x45cm.

  2. Fotolijst
  Kies zelf een fotolijst uit. We hebben standaard een ruim a

  Lees meer »
 3. Fotowedstrijd #thuismetfotoverweij

  fotowedstrijd

  Een goede fotograaf kan prachtige foto's maken op verre reizen met indrukwekkende landschappen, inspirerende mensen en mooie herinneringen. Maar een echt goede fotograaf kan altijd en overal fotograferen. En aangezien die verre reizen nu voor de meesten er even niet inzitten, willen we je uitdagen om thuis aan de slag te gaan! Stuur jouw mooiste foto op die je in je eigen huis gemaakt hebt en maak kans op een prachtige cameratas. Die komt goed van pas wanneer je weer een verre reis kunt maken!

  Lees meer »
 4. Heel veel analoge producten op aanvraag leverbaar

  Heel veel analoge producten op aanvraag leverbaar

  Wij hebben een uitgebreid assortiment producten in onze webshop die met analoge fotografie te maken hebben. We willen je er graag op wijzen dat dit nog maar het topje van de ijsberg is: we kunnen nog veel meer producten leveren en we informeren je hier graag over. We kunnen praktisch alles leveren van merken zoals Ilford, Tetenal, Kaiser, Paterson en meer. Denk aan producten zoals papier, chemie (ook voor kleurontwikkeling), filmrolletjes, ontwikkeltanks, filters etc.

  Lees meer »
 5. Nieuw: online camera advies!

  In onze winkel geven we al sinds 1935 persoonlijk en eerlijk advies. Ook online helpen we je graag om de juiste camera te kiezen. De juiste camera kiezen is namelijk niet zo makkelijk. Je hebt keuze uit meer dan honderd camera’s van verschillende merken. En niet één van die camera’s is de perfecte camera. Wel is er voor iedereen een perfecte camera. En wij helpen je graag om die te vinden!

  Hoe geef je goed advies

  Om goed camera-advies te geven, stellen wij vooral heel veel vragen. Om te weten wat de perfecte camera voor jou is, is het van groot belang dat we snappen waar je de camera voor gaat gebruiken, wat je belangrijk vindt, waar je in verleden tegenaan gelopen bent etc. Als we genoeg informatie hebben, kijken we welke camera’s nog aan dat wensenlijstje voldoen. Zo kunnen we je in ieder geval helpen om uit die enorme stapel camera’s op de markt twee of drie te selecteren waar je uit kunt kiezen.

  Lees meer »
 6. Vernieuwing website

  Vernieuwing website

  Onze nieuwe website is live. We hebben het design opgefrist en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeterd. Ook ligt er nu een betere basis om in de toekomst de website te kunnen blijven verbeteren. Om de livegang van de nieuwe webshop te vieren, geven we een gratis Zikko Powerbank t.w.v. €29.95 weg bij alle bestellingen boven de €100,-. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

  Lees meer »
 7. Sterren van Verweij, the making of

  Sterren van Verweij, the making of

  Foto Verweij barst van de sterren: zowel de medewerkers als de producten. En dat komt in deze foto volledig naar voren. Met deze foto vragen we onze klanten om ons te beoordelen zodat we onze service kunnen verbeteren (meer informatie over hoe je ons kunt beoordelen). Maar hoe hebben we deze foto gemaakt?

  Lees meer »
 8. Nieuw Lenzenslijpservice

  Nieuw Lenzenslijpservice

  Let op: de onderstaande blog is niet echt. Het is een 1-aprilgrap. Lenzen blijven hun hele leven net zo scherp als op de dag dat ze de fabriek uit kwamen rollen en het slijpen van lenzen is zeker niet nodig. Nu we dat gezegd hebben: lees hem gerust nog eens door, want we moeten toegeven: Sid en Marcel vonden het heerlijk om voor een paar dagen 'meesterlenzenslijpers' te zijn.

  Lees meer »
 9. Panasonic gaat Fullframe!

  Panasonic gaat Fullframe!

  Sony was het eerste merk dat fullframe systeemcamera’s ontwikkelde: in oktober 2013 werden de eerste modellen in de A7-serie aangekondigd. Maar liefst vijf jaar later volgden Canon en Nikon met hun modellen. Een halfjaar later sluit nu ook Panasonic aan. Van de grote cameramerken zijn ze misschien wel de laatste, maar dit heeft Panasonic wel de mogelijkheid gegeven om goed te kijken naar de concurrentie en een antwoord te geven op het bestaande fullframe systeemcameralandschap. Hieronder bespreken we puntsgewijs waar de camera écht mee opvalt.

  Lees meer »