Sterren van Verweij, the making of

Foto Verweij barst van de sterren: zowel de medewerkers als de producten. En dat komt in deze foto volledig naar voren. Met deze foto vragen we onze klanten om ons te beoordelen zodat we onze service kunnen verbeteren (meer informatie over hoe je ons kunt beoordelen). Maar hoe hebben we deze foto gemaakt?

Sterfilter

Aan het einde van de vorige eeuw was een sterfilter heel bekend: het filter heeft dunne lijnen die in het glas geëtst zitten en deze zorgen ervoor dat wanneer je de camera op een lichtje richt, dat dit een prachtige stervorm krijgt. Met deze filters krijg je een geweldige jaren 80-look. Niet alleen lampen zorgen voor een stereffect, maar zoals je op de foto hierboven kunt zien hebben ook reflecties dit effect.

Bij de foto hierboven zie je hoe Rutger de foto aan het maken is. Op de lens zit een sterfilter geschroefd en als je goed kijkt zie je een fijngetekend raster in het filter. Dit raster zorgt voor de mooie sterfilters.

Kan dat nog steeds?

Jazeker! We hebben ruime keuze in sterfilters die je bij ons kunt bestellen. En informeer ook eens naar onze tweedehands filters: daar kan zomaar een pareltje tussen liggen.