2 uur service

Wij drukken je foto’s razendsnel af: tijdens onze openingstijden liggen de foto’s 2 uur nadat je ze besteld hebt voor je klaar in de winkel. Als je kiest voor thuisbezorgen, gaan alle bestellingen die voor 14:00 voltooid zijn dezelfde dag nog op de post

Zijdeglans papier

Wij gebruiken de Noritsu D1005 HR, een fantastische fotoprinter die op hoge resolutie afdrukt. Wij gebruiken zijdeglans papier (ook bekend als satin of lustre). Dit papier geeft net als hoogglans een haarscherp beeld met heldere kleuren, maar je hebt veel minder last van reflecties, vette vingers of 'glasplekken' bij het inlijsten. Ontdek het zelf!

Ophalen of thuisbezorgen

Kies aan het einde van het bestelproces voor ophalen in de winkel of thuisbezorgen

  • Ophalen de foto’s liggen 2 uur nadat je ze verstuurd hebt klaar in de winkel. Betaal online of in de winkel
  • Thuisbezorgen als je bestelling op een werkdag voor 14:00 voltooid is, gaat deze dezelfde dag nog op de post. Boven de €20,- verzenden we gratis!

Tips tijdens het bestellen

  • Waarom is ‘Fotoverlies’ rood? De meeste vragen die we krijgen gaan over de afdrukwijze. Waarom is het balkje bij Fotoverlies rood? En wat is het verschil tussen fill-in en fit-in? We leggen het hier uit: meer informatie >>>
  • Bestandstypen: wij accepteren alleen .jpg, .jpeg en .png bestanden in RGB of sRGB. CMYK en Greyscale kunnen niet worden verwerkt
  • Volumekorting: bij grotere aantallen hanteren wij een volumekorting, deze wordt automatisch verrekend.
  • Groter formaat: wil je op een groter formaat printen dan 30x45cm? Kijk dan bij onze wanddecoratie

Prijslijst

Formaat Prijs p/st.
Startkosten € 0,99
9 x 13 € 0,39
10 x 15 € 0,39
13 x 13 € 0,69
13 x 18 € 0,79
15 x 15 € 2,95
15 x 21 € 2,95
20 x 30 € 5,95
30 x 30 € 9,95
30 x 45 € 9,95

Bestel je foto's


Fotoverlies, wat te doen?

De software geeft een melding van fotoverlies als je foto een andere verhouding heeft dan ons fotopapier. Wij werken met vaste maten, bijvoorbeeld 10x15cm. Alleen een foto die precies de verhouding 2x3 (=10x15) heeft, past precies op dat formaat. Heb je een foto met een andere verhouding, bijvoorbeeld vierkant of juist heel langwerpig, dan past de foto niet op het papier.

Fit in of fill in?

  • Fit in: de hele foto wordt afgedrukt. Je krijgt aan twee kanten een witte rand te zien. Tip: combineer ‘Fit in’ met een smalle witrand voor een Polaroidachtig effect.
  • Fill in (standaard): hier staat de software standaard op. Je krijgt geen witrand, maar dat betekent dat er wel wat van de foto wegvalt. Klik op de afbeelding om te zien hoeveel er wegvalt.