Bij Foto Verweij vinden we veilig winkelen erg belangrijk, daarom is onze website voorzien van een beveiligde verbinding.

U kunt op verschillende manieren betalen, hieronder vindt u alle betaalmogelijkheden:

  • iDEAL

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen.
U rekent af in een vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaar staat.

De bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken, ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bung

  • Mastercard en VISA

Betalen met een Creditcard van Mastercard of Visa is ook geen enkel probleem bij Foto Verweij. Vanwege de kosten die Creditcard-maatschappijen in rekening brengen, zijn wij genoodzaakt om bij een creditcardbetaling een toeslag van 2% op het aankoopbedrag in rekening te brengen.
 
  • Overboeking

Betalen via een overboeking kan ook bij Foto Verweij, wanneer u kiest voor overboeking wordt u doorverwezen naar een betaalvenster met alle benodigde betaalinformatie, namelijk:
 
Verweij Nijmegen BV
IBAN: NL83 RABO 0107 1258 46

Als u kiest voor betalen via overboeking dan kan het iets langer duren voordat de betaling bij ons binnen is, dit zal ongeveer 1 tot 3 werkdagen duren.
Zodra wij de betaling hebben ontvangen, ontvangt u direct een e-mail met de ontvangstbevestiging en wordt uw besteling direct verzonden.
 
  • PayPal

Wanneer u over een PayPal account beschikt kunt u hiermee natuurlijk ook betalen, wanneer u voor deze optie kiest wordt u doorverwezen naar een beveiligde pagina waar u in kunt loggen met uw PayPal account
 
  • Sofort Banking

Voor een betaling via Sofortuberweisungberekenen wij een toeslag van 2%. Deze toeslag is exclusief verzendkosten.

  • MisterCash

Voor een betaling via Mistercash berekenen wij een toeslag van 1%. Deze toeslag is exclusief verzendkosten.

 

Let op! Wij kunnen uw bestelling alleen verzenden als deze betaald is. Kiest u voor “overboeking” dan kan de zending vertraging oplopen. Afhankelijk van uw bank en land van overboeken kan dit oplopen tot wel 3 werkdagen!  

Om vertraging te voorkomen kunt het beste kiezen voor voor iDeaL