Wij ontwikkelen uw film, snel, goed en voordelig. In ons modern uitgeruste fotolab staat ook onze professionele C41 ontwikkelmachine. Alle kleurenfilms kunnen hier ontwikkeld worden en ook zwart-wit-C41 films zoals de Ilford XP kunnen wij binnen 1 uur ontwikkelen. Rolfilms ontwikkelen we binnen 2 uur en we kunnen ook diafilms crossen binnen 1 uur, ook APS films kunnen we binnen 1 uur ontwikkelen. Voor normale diaontwikkeling sturen we uw film naar ons centrale lab en deze zijn ongeveer na 7 werkdagen weer ontwikkeld terug.

Onze ontwikkelmachine kan zowel kleinbeeld als rolfilms binnen korte tijd ontwikkelen door de dubbelbaans conisch geslepen assen kunnen bij deze speciale machine geen krassen ontstaan op uw film tijdens het transport. Het leidingwater wordt ontkalkt om vlekvorming door drogen tegen te gaan. Zo weet u zeker dat uw film in goede handen is.

U kunt kiezen uit verschillende opties voor het afwerken van uw film.

Alleen ontwikkelen, ontwikkelen met een overzicht van uw foto’s op a4 fotopapier. (“contactsheet’) eventueel in combinatie met een cd of transfer van uw bestanden. De scans in normale resolutie zijn ideaal voor web gebruik en goed genoeg om afdrukken tot 15x20 cm van te maken. De scans op hoge resolutie zijn geschikt voor flinke vergroting of nabewerking.

Er is ook nog een optie met afdrukken erbij. Dit is een totaalpakket: ontwikkelen van de film, afdrukken van 9x13 met een witte rand of 13-lijn voor middenformaat film. Eventueel met scans.

Hoe gaat het in zijn werk?
1. Maak uw keuze uit de verschillende opties.
2. Voeg het toe aan de winkelwagen.
3. Je ontvangt de ontwikkelcodes die je op ieder rolletje moet vermelden per e-mail.
4. Wij ontwikkelen je film en sturen de negatieven en de eventuele cd en/of prints per post terug naar uw adres!

De films kunt u opsturen naar de winkel. Als ze ontwikkeld zijn sturen wij ze retour als brievenbuspakje met track en trace code.

Foto Verweij Nijmegen
Ontwikkelservice
Plein 1944 nr.145
6511 JH Nijmegen