Pasfoto's met garantie

Kom langs bij Foto Verweij in Nijmegen voor je officiele pasfoto's. Wij maken foto's voor alle officiele documenten in Nederland zoals paspoort, rijbewijs en ID-kaart. Daarbij maken we ook visumfoto's en foto's voor andere buitenlandse documenten.

Zonder afspraak

Bij ons kun je gewoon binnenlopen voor een pasfoto. Deze is direct-klaar: wanneer het rustig is, kan je binnen 5 minuten weer buiten staan.

Locatie

Wij zitten op Plein 1944 op slechts 300 meter lopen van de Stadswinkel van de gemeente Nijmegen. Je combineert het maken van je pasfoto's dus gemakkelijk met het aanvragen van een document.

Afspraak maken bij de Gemeente

Om er zeker van te zijn dat u niet lang hoeft te wachten raden wij aan om een afspraak te maken bij de stadswinkel.

Maak hier een afspraak.

100% garantie

Je foto wordt gemaakt door een gecertificeerde fotograaf. We hebben een studio gebouwd die specifiek gericht is op pasfoto's en maken gebruik van software waarmee we direct kunnen zien of de foto voldoet aan de eisen. Vervolgens drukken we de foto in kleur af op hoge kwaliteit fotopapier. Van onze pasfoto's wordt meer dan 99% direct goedgekeurd. Wanneer de gemeente de foto toch afkeurt, maken wij deze gratis opnieuw.

Baby's fotograferen

Wij maken ook pasfoto's van baby's en jonge kinderen zonder extra kosten. Zorg ervoor dat de baby wakker is, aangezien de ogen open moeten zijn voor de foto. En houd er rekening mee dat het maken van een pasfoto van een baby of jong kind wat langer kan duren.

Phocs

Foto Verweij is ook aangesloten bij Phocs Photo Card Services en wij zijn gecertificeerd door de SNF (Stichting Nederlandse Fotohandel) voor het maken van (digitale) pasfoto's volgens de normen van BiZa. (Ministerie van Binnenlandse Zaken). https://www.phocs.nl/nl/home