Gegarandeerd goedgekeurde foto's100% Tevredenheids-
garantieOfficiële foto's voor paspoorten en visa uit alle landenLoopafstand van stadhuis NijmegenZonder afspraak en direct klaar

 

Je rijbewijs verlengen bij Foto Verweij

Wij maken de pasfoto voor je rijbewijs via de richtlijnen en sturen deze samen met je handtekening via een beveiligde verbinding door naar de RDW. Na de goedkeuring van de pasfoto is het mogelijk om online de verlenging van het rijbewijs aan te vragen. De verdere afhandeling gaat via je DigID. De kosten voor een RDW pasfoto vind je onderaan deze pagina.

RDW erkend fotograaf voor pasfoto

Bekijk hier hoe het werkt.


Bekijk hier de route

Loopafstand van de Stadswinkel

Foto Verweij is gevestigd op Plein 1944, op slechts 200 meter vanaf de stadswinkel.

5-minuten service

Je kunt bij ons terecht zonder afspraak. Wij maken de pasfoto en printen deze direct. Het is ook mogelijk om een digitaal bestand te ontvangen. Het maken van een pasfoto inclusief afdrukken duurt circa 5 minuten. Houd er wel rekening mee dat het bij drukte in de winkel even kan duren voor je aan de beurt bent.


Gegarandeerd goedgekeurde pasfoto's

Een officiële pasfoto moet aan heel veel eisen voldoen. Zo mogen er geen schaduwen zichtbaar zijn, moet de achtergrond egaal belicht zijn en zijn er strenge richtlijnen voor de grootte van het gezicht in het kader. Ook op het gebied van gezichtsuitdrukkingen en haardracht zijn er flink veel voorwaarden.

Geen zorgen
Gelukkig hoef je je daar niet druk over te maken. Onze medewerkers zijn zeer ervaren in het maken van pasfoto's en gaan zorgvuldig te werk met professionele apparatuur en software. Bij ons wordt meer dan 99% van de pasfoto's direct goedgekeurd. En wanneer er toch een pasfoto afgekeurd wordt, maken wij deze gratis opnieuw.

Pasfoto's met bril
Als je een bril draagt, mag je de pasfoto gewoon zonder bril laten maken. Het is ook mogelijk om de foto met bril te maken. Dan is het belangrijk dat er bijvoorbeeld geen spiegeling van de glazen en geen schaduw van het montuur zichtbaar is. Als je graag een pasfoto met bril wil laten maken, kijken we samen of dit haalbaar is en adviseren we je daarover.


100% tevredenheidsgarantie

Onze garantie gaat verder dan de officiële eisen: wij vinden het belangrijk dat je zelf ook tevreden bent met de pasfoto. Daarom geven we je tips tijdens het maken van de foto en kun je bij ons meekijken op het scherm om de beste pasfoto uit te kiezen.

Pasfoto's voor officiële documenten

Wij maken pasfoto's voor officiële documenten. De meest voorkomende zijn:

  • Nederlands paspoort
  • Identiteitskaart
  • Rijbewijs
  • Buitenlands paspoort of visum*

*Wij maken pasfoto's voor maar liefst 280 soorten documenten in 90 verschillende landen.


Prijslijst

Pasfoto Nederlands document
4 pasfoto's € 15.00
8 pasfoto's € 18.50
4 pasfoto's + digitaal bestand € 17.50
8 pasfoto's + digitaal bestand € 21.00
Pasfoto visum of buitenlands document
4 visumpasfoto's € 17.50
8 visumpasfoto's € 21.00
4 visumpasfoto's + digitaal bestand € 20.00
8 visumpasfoto's + digitaal bestand € 23.50
RDW pasfoto
RDW pasfoto (digitaal) + 1 afdruk € 17,50
RDW pasfoto (digitaal) + 4 afdrukken € 19.-