Voor alle documenten

Wij maken pasfoto's voor alle officiële documenten in Nederland zoals paspoortfoto's, rijbewijsfoto's en ID-kaartfoto's. Ook maken visumfoto's en foto's voor andere buitenlandse documenten. We kunnen foto's voor bijna ieder land maken. Geef bij het maken van de pasfoto aan voor welk document je de pasfoto nodig hebt en wij zorgen ervoor dat de foto aan de eisen voldoet!

Zonder afspraak

Bij ons kun je gewoon binnenlopen voor een pasfoto. Wij maken de foto en laten deze op het scherm aan je zien. Je mag zelf kiezen welke foto we uitprinten (als de foto aan de eisen voldoet). En ben je nog niet tevreden? Dan maken we de foto opnieuw. Dat is immers zo gebeurd! Als het rustig is, sta je binnen enkele minuten weer buiten mét een setje mooie pasfoto's.

100% garantie

Je foto wordt gemaakt door een gecertificeerde fotograaf in een speciale pasfotostudio. We gebruiken officiële software waarmee we extra nauwkeurig kunnen zien of de foto aan de eisen voldoet. Vervolgens drukken we de foto in kleur af op kwalitatief hoogwaardig fotopapier. Van onze pasfoto's wordt meer dan 99% direct goedgekeurd. Wanneer de gemeente de foto toch afkeurt, maken wij deze gratis opnieuw.


Locatie

Wij zitten op Plein 1944 op slechts 200 meter lopen van de Stadswinkel van de gemeente Nijmegen. Je combineert het maken van je pasfoto's dus gemakkelijk met het aanvragen van een document.


Baby's fotograferen

Wij maken ook pasfoto's van baby's en jonge kinderen zonder extra kosten. Zorg ervoor dat de baby wakker is, aangezien de ogen open moeten zijn voor de foto. En houd er rekening mee dat het maken van een pasfoto van een baby of jong kind wat langer kan duren.

Phocs

Foto Verweij is ook aangesloten bij Phocs Photo Card Services en wij zijn gecertificeerd door de SNF (Stichting Nederlandse Fotohandel) voor het maken van (digitale) pasfoto's volgens de normen van BiZa. (Ministerie van Binnenlandse Zaken).

Phocs website >>>


Prijslijst

Pasfoto's Nederlands document
4 pasfoto's € 15.00
8 pasfoto's € 18.50
4 pasfoto's + digitaal bestand € 17.50
8 pasfoto's + digitaal bestand € 21.00
Pasfoto's Visum of buitenlands document
4 visumpasfoto's € 17.50
8 visumpasfoto's € 21.00
4 visumpasfoto's + digitaal bestand € 20.00
8 visumpasfoto's + digitaal bestand € 23.50