Pasfoto's bij Foto Verweij Nijmegen

Foto Verweij is het adres voor uw officiële pasfoto in Nijmegen.

Voor pasfoto's in Nijmegen met 100% tevredenheid garantie kunt u terecht bij Foto Verweij in Nijmegen, al jaren de specialist in pasfoto's!
Mocht uw pasfoto onverhoopt toch worden afgekeurd dan krijgt u gratis nieuwe pasfoto’s. Bij Foto Verweij kunt u pasfoto’s laten maken voor al uw officiële documenten zoals uw paspoort, identiteitsbewijs en uw rijbewijs. Ook kunt u bij ons terecht voor uw pasfoto voor het aanvragen van alle visa zoals, India, VS, Duitse documenten etc. In het centrum van Nijmegen kunt u officiële documenten aanvragen bij de Stadswinkel. De Stadswinkel bevindt zich op slechts 300 meter loopafstand van Foto Verweij Nijmegen
Onze werkwijze staat garant voor een 100% goedgekeurde pasfoto

Uw pasfoto wordt door een gecertificeerde fotograaf gemaakt en voordat de pasfoto wordt afgedrukt kunt u kijken of u tevreden bent met het resultaat. Wij vinden het erg belangrijk dat u tevreden bent met uw pasfoto, en dat u zeker weet dat deze wordt goedgekeurd. De pasfoto wordt gecontroleerd aan de hand van de fotomatrix 2007 en wordt daarna afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit.

Wij maken ook pasfoto’s van baby’s en jonge kinderen, zonder extra kosten. Uiteraard vragen wij uw assistentie en van belang is bovendien dat de baby wakker is. Houd bij jonge kinderen rekening met wat extra tijd zodat de pasfoto in alle rust gemaakt kan worden.


Wilt u zeker weten dat u niet lang hoeft te wachten bij de Stadswinkel?

Maak hier een afspraak bij de Stadswinkel
Maak hier een afspraak.


Bekijk hier de route van Foto Verweij naar de Stadswinkel


Phocs

Foto Verweij is ook aangesloten bij Phocs Photo Card Services en wij zijn gecertificeerd door de SNF (Stichting Nederlandse Fotohandel) voor het maken van (digitale) pasfoto’s volgens de normen van BiZa. (Ministerie van Binnenlandse Zaken).