In onze winkel geven we al sinds 1935 persoonlijk en eerlijk advies. Ook online helpen we je graag om de juiste camera te kiezen. De juiste camera kiezen is namelijk niet zo makkelijk. Je hebt keuze uit meer dan honderd camera’s van verschillende merken. En niet één van die camera’s is de perfecte camera. Wel is er voor iedereen een perfecte camera. En wij helpen je graag om die te vinden!

Hoe geef je goed advies

Om goed camera-advies te geven, stellen wij vooral heel veel vragen. Om te weten wat de perfecte camera voor jou is, is het van groot belang dat we snappen waar je de camera voor gaat gebruiken, wat je belangrijk vindt, waar je in verleden tegenaan gelopen bent etc. Als we genoeg informatie hebben, kijken we welke camera’s nog aan dat wensenlijstje voldoen. Zo kunnen we je in ieder geval helpen om uit die enorme stapel camera’s op de markt twee of drie te selecteren waar je uit kunt kiezen.

Geen blog of software maar mensen

Onze winkel is gebouwd op het geven van camera-advies: we gaan in gesprek en stellen onze vragen. Hoe doen we dat online?

We zouden een hele lange, uitgebreide blog kunnen schrijven waar we alle belangrijke punten in bespreken. Maar je verdrinkt nog sneller in zo’n blog dan een kalf in een put die nog niet gedempt is. Ook zouden we een online keuzehulp kunnen maken die gebaseerd is op software. Dat kan erg nuttig zijn als je een nieuwe stofzuiger zoekt, maar een camera kopen is een stuk ingewikkelder en dan hebben wij veel meer vertrouwen in onze mensen.

Ons online camera-advies is dus eigenlijk heel simpel: wij helpen jou net zoals we dat in de winkel zouden doen: we stellen heel veel vragen, vormen ons een beeld van jouw situatie en wanneer dat beeld compleet genoeg is, helpen we je met het kiezen van de juiste camera. En wanneer je vragen hebt over ons advies? Dan kun je die uiteraard gewoon stellen!

Bekijk nu onze online camera advies module >>>