Actie

Onze nieuwe website is live. We hebben het design opgefrist en de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid verbeterd. Ook ligt er nu een betere basis om in de toekomst de website te kunnen blijven verbeteren. Om de livegang van de nieuwe webshop te vieren, geven we een gratis Zikko Powerbank t.w.v. €29.95 weg bij alle bestellingen boven de €100,-. De actie loopt zolang de voorraad strekt.


3 kernpunten van fotoverweij.nl

1. Winkel & webshop samen

Wij zijn al bijna 90 jaar dé fotospeciaalzaak in Nijmegen en helpen onze klanten graag zo goed mogelijk in onze fysieke winkel op Plein 1944. De webshop is voor ons een middel om dit nog beter te kunnen doen: we kunnen mensen aan de juiste apparatuur werken door dit op te sturen, maar het gaat verder dan dat. Op de webshop kun je zien wat we op voorraad hebben en voor welke prijs, zodat je als klant jezelf eerst online kunt oriënteren voor je naar onze winkel komt. Ook met fotowerk zijn we meer en meer online bezig. Je kunt online foto-afdrukken bestellen, maar ook fotorolletjes naar ons opsturen, ze laten ontwikkelen en daarna teruggestuurd krijgen. Zo blijven wij doen waar we goed in zijn, offline én online.

2. Scherpe prijs

Dat we online zichtbaar zijn, betekent ook dat de prijs steeds belangrijker is. Waar een fotospeciaalzaak tien jaar geleden nog 'gewoon' €50,- duurder kon zijn dan een elektronicagigant, gaan we nu mee met de prijzen. Zo weet je als klant zeker dat je niet alleen uitstekende service ontvangt, maar dat je ook nooit teveel betaalt!

3. Persoonlijke aandacht

In de winkel nemen wij de tijd voor iedere klant en geven we veel persoonlijke aandacht. Maar ook online staan we voor je klaar. We bemannen onze chat zoveel mogelijk om direct te reageren op vragen. Ook houden we de telefoon en de mail goed bij, zodat we je snel en adequaat verder kunnen helpen.