Maandelijkse Archieven: Maart 2020

 1. Nieuw: online camera advies!

  In onze winkel geven we al sinds 1935 persoonlijk en eerlijk advies. Ook online helpen we je graag om de juiste camera te kiezen. De juiste camera kiezen is namelijk niet zo makkelijk. Je hebt keuze uit meer dan honderd camera’s van verschillende merken. En niet één van die camera’s is de perfecte camera. Wel is er voor iedereen een perfecte camera. En wij helpen je graag om die te vinden!

  Hoe geef je goed advies

  Om goed camera-advies te geven, stellen wij vooral heel veel vragen. Om te weten wat de perfecte camera voor jou is, is het van groot belang dat we snappen waar je de camera voor gaat gebruiken, wat je belangrijk vindt, waar je in verleden tegenaan gelopen bent etc. Als we genoeg informatie hebben, kijken we welke camera’s nog aan dat wensenlijstje voldoen. Zo kunnen we je in ieder geval helpen om uit die enorme stapel camera’s op de markt twee of drie te selecteren waar je uit kunt kiezen.

  Lees meer »
 2. 5 creatieve foto-ideeën als je niet naar buiten kunt

  5 creatieve foto-ideeën als je niet naar buiten kunt

  De uitbraak van het Coronavirus is slecht nieuws voor straatfotografen die niets liever doen dan naar plekken gaan waar veel mensen zijn. Maar ook natuurliefhebbers, architectuurfotografen en vele andere fotografen zullen de komende tijd minder naar buiten gaan. In deze blog helpen we je om die tijd door te komen: want dat je meer binnen zit, betekent niet dat je geen mooie foto's kunt maken!

  Lees meer »
 3. Diascanner of negatiefscanner kopen - waar moet je op letten?

  Filmscanners keuzehulp

  Met een filmscanner kun je negatieven en dia's digitaliseren. Handig als je foto's van vroeger wil digitaliseren en leuk wanneer je zelf analoog fotografeert. Maar waar moet je op letten als je een filmscanner wil kopen? Wat zijn de belangrijkste verschillen en hoeveel geld moet je er in investeren?

  Lees meer »