Maandelijkse Archieven: Juli 2020

 1. Hotshoes: de verschillende soorten op een rij

  Hotshoe

  De meeste systeemcamera's, spiegelreflexcamera's en premium compactcamera's hebben er een: de hotshoe. Op een hotshoe kun je onder andere flitsers en flitstriggers plaatsen, maar helaas zijn er verschillende soorten hotshoes. Wat moet je doen als je een trigger op een Canon EOS 2000D, 4000D of 250D wil gebruiken? Wat is het verschil tussen de oude en de nieuwe hotshoe van Sony? En hoe universeel is een universele hotshoe eigenlijk? In deze blog bespreken welke hotshoes er zijn en waar je op moet letten.

  Lees meer »
 2. Verslag Workshop Tuinen van Appeltern

  workshop macrofotografie

  Zondag 19 juli hebben we de een workshop macrofotografie georganiseerd in de Tuinen van Appeltern. De deelnemers konden verschillende macrolenzen uitproberen en zijn in de prachtige tuinen aan de slag gegaan.

  Lees meer »
 3. Welke camera past bij jou?

  Camera advies

  De beste camera bestaat niet, maar de camera die het beste bij jou past wel. En als je die vindt, is de kans groot dat je met meer plezier gaat fotograferen en dat je sneller beter wordt! In deze uitgebreide blog helpen we je op weg. We bespreken de belangrijkste punten waar je op moet letten en vertellen je meer over de belangrijkste termen.

  Lees meer »