Maandelijkse Archieven: Mei 2019

 1. 3 redenen om voor Fujifilm te kiezen

  3 redenen om voor Fujifilm te kiezen

  Fujifilm is een merk met een rijke geschiedenis waar het Fujifilm X-systeem het logische gevolg van is. Fujifilm is in 1934 opgericht als producent van filmrolletjes. Daarna zijn ze ook onder andere fotopapier, camera’s en lenzen gaan produceren. Fujifilm heeft de afgelopen jaren veel indruk gemaakt met hun systeemcamera’s en in deze blog bespreken we de drie belangrijkste redenen om voor Fujifilm te kiezen.

  Lees meer »
 2. Sterren van Verweij, the making of

  Sterren van Verweij, the making of

  Foto Verweij barst van de sterren: zowel de medewerkers als de producten. En dat komt in deze foto volledig naar voren. Met deze foto vragen we onze klanten om ons te beoordelen zodat we onze service kunnen verbeteren (meer informatie over hoe je ons kunt beoordelen). Maar hoe hebben we deze foto gemaakt?

  Lees meer »
 3. Wat kun je met Photoshop?

  Wat kun je met Photoshop?

  Photoshop is een fantastisch programma: je kunt er echt het maximale mee uit je foto's halen. En nog veel meer dan dat. Maar wat kun je er nu concreet mee? En hoe moeilijk is het allemaal? In deze blog bespreken we een reeks basisbewerkingen die je met Photoshop kunt doen.

  Lees meer »
 4. De Portugese kust met de Fujifilm XF10-24mm

  De Portugese kust met de Fujifilm XF10-24mm

  De kust van Portugal is een fantastisch natuurverschijnsel. Onze medewerker Patrick was er op vakantie en heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Fujifilm 10-24mm 4.0 OIS R intensief uit te proberen. De uitgestrekte landschappen en kustpartijen komen uitstekend tot hun recht met een ultragroothoeklens. De zee doorbreekt her en der de kustlijn en deze inhammen komen geweldig uit op 10mm.

  Lees meer »