Fujifilm Photowalk | Touch & Try

Photowalk meets Touch & Try! Op zaterdag 20 april organiseren wij samen met Fujifilm een speciale dag waarbij je Nijmegen (beter) leert kennen én Fujifilm apparatuur kunt uitproberen!

Meld je hier gratis aan!


Inspirerende route

Wij hebben een speciale route uitgestippeld waarbij j́íj́ langs de hoogtepunten van de Nijmeegse geschiedenis loopt. Een uitgelezen kans om de veelzijdigheid van Fujifilm te leren kennen tijdens een inspirerende route door onze historische stad! De routebeschrijving krijg je van ons op papier. Je kunt zelf bepalen met wie en hoelaat jij begint aan de route!

 

Tijd: inloop van 09.00 tot 16.00 uur

Locatie: onze winkel, op Plein 1944

 

Niet meedoen maar wel advies?

Dat kan! Je kunt de hele dag in onze winkel terecht voor deskundig Fujifilm advies van onze collega’s.

 

Heb je zin in een wedstrijd?

We hebben diverse uitdagingen waar je uit kunt kiezen om kans te maken op geweldige prijzen! Dit onderdeel is optioneel maar zeker aan te raden! Met diverse fotografische uitdagingen is er voor ieder wat wils! Na afloop kun je je mooiste foto's opsturen, die wij op een speciale plek tentoonstellen in onze winkel!

 

Aanmelden

Dat kan! Stuur een mailtje naar marketing@fotoverweij.nl. Vermeld hierin wat je voorkeur voor apparatuur, dan kijken wij wat we voor je kunnen doen!
Let op:
voor het gebruiken van de Fujifilm apparatuur vragen wij borg in de vorm van een paspoort/rijbewijs/identiteitsbewijs.

 

Ontdek de veelzijdigheid van Fujifilm op zaterdag 20 april!

 

FUJIFILM photowalk

Meld je hier gratis aan!