Maandelijkse Archieven: Oktober 2020

 1. 7 redenen waarom Insta360 One R beter is dan GoPro

  Als je actioncams zegt, zeg je GoPro. Maar de laatste tijd komt daar verandering in: GoPro wordt steeds lastiger verkrijgbaar en de concurrentie wordt steeds beter. Een van de belangrijkste alternatieven is Insta360 met het One R systeem. In deze blog bespreken we 7 redenen waarom dit systeem volgens ons zelfs al beter is dan GoPro.

  1. Modulair

  De eerste reden is dat het Insta360 One R systeem modulair is. Je koopt niet één camera, maar een kit die bestaat uit een battery module, core module en lens module. Een modulair systeem heeft meerdere voordelen:

  • Goedkoper upgraden: koop een module erbij i.p.v. een nieuwe camera
  • Duurzamer: als er iets kapot gaat, hoef je enkel die module te vervangen in plaats van de hele camera
  • Op maat: je kunt een camera samenstellen die perfect aansluit bij jouw w
  Lees meer »
 2. Hoe werkt het Insta360 One R systeem?

  Insta360 wordt momenteel gezien als één van de beste alternatieven voor het steeds slechter verkrijgbare GoPro. Insta360 maakt zeer hoogwaardige actioncams en heeft een eigenzinnige benadering doordat ze een modulair systeem gebruiken. In deze blog laten we je kennismaken met het systeem.


  Modulaire action cam

  De camera’s van het Insta360 One R systeem zijn modulair: je koopt drie modules en samen vormen ze een camera. Je kunt bijvoorbeeld een kit kopen en daar op een later moment losse modules bij kopen. Om een werkende camera te hebben, heb je in ieder geval nodig:

  • Lens module: deze module bevat een lens met een sensor. Dit is het duu
  Lees meer »
 3. SD-kaarten, onze aanraders

  Alleskunner (meest gekozen)

  Sandisk Extreme Pro 170MB/s UHS-I V30 U3

  • Schrijfsnelheid tot 90MB/s (leessnelheid tot 170MB/s)
  • Ondersteunt UHD 4K-video*
  • Bescherming tegen water, stoten, x-ray en extreme temperaturen
  • Levenslange garantie
  • UHS-I kaart

  Op de kaarten uit de Sandisk Extreme Pro 170MB/s serie kun je vertrouwen. De SD-kaarten zijn razendsnel, degelijk gebouwd en ontzettend betrouwbaar. Ze zijn uitstekend geschikt voor het maken van foto’s en video’s. Bij aankoop van de kaart krijg je gratis toegang tot Rescue Pro Software waarmee je bestanden terug kunt halen als je die per ongeluk verwijderd had. Al met al een uitstekende kaart voor een goede prijs.

  *4K-ondersteuning is afhankelijk van je camera en instellingen

  Lees meer »