Sony FDR-X3000R 4K Actioncam Travel Kit + gratis finger grip

Direct Leverbaar
SKU
FDRX3000RFDI.EU
€ 439,00

Met de FDR-X3000 Action Cam maakt u opwindende 4K POV-films met extreem stabiele beelden door het geavanceerde Balanced Optical SteadyShot. De betrouwbare stof- en spatbestendige behuizing kan zo worden gebruikt, of met de onderwaterbehuizing 9 die tot 60 m waterdicht is. Geavanceerde functies zoals 4K time-lapseopname en meer.

Een totaal nieuwe dimensie voor actiefilmopnamen
De Action Cam combineert briljante 4K-beelden met Balanced Optical SteadyShot voor geavanceerde compensatie van camerabewegingen. Doordat het hele optische pad van lens tot sensor als een 'vrij zwevende' eenheid wordt bestuurd, is Balanced Optical SteadyShot veel effectiever bij het terugdringen van de effecten van camerabewegingen. Dit geavanceerde stabilisatiesysteem maakt het makkelijker om prachtig heldere en onbewogen beelden te schieten als u reist, fietst of op een andere manier actief bent.

Live View-afstandsbediening voor eenvoudige bediening
Perfecte koppeling voor succesvolle opnamen. De Live View-afstandsbediening biedt volledige controle over opname-instellingen en in- en uitschakelen. Ze hebben zelfs dezelfde vriendelijke UI-interface voor naadloos teamwork in actie. Dus hoe u ook filmt, waar u ook bent, uw camera en afstandsbediening zijn op elkaar afgestemd en klaar voor elk avontuur.

BIONZ X™ voor superieure details en structuren
De snelle beeldverwerkingsprocessor van Sony reproduceert structuren en details natuurgetrouw, zoals het blote oog die waarneemt. Samen met front-end LSI (grootschalige integratie) die de verwerking versnelt, levert BIONZ X™ meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of u nu foto's of films maakt.

Flexibel te bevestigen Live View-afstandsbediening
Deze nieuwe compacte afstandsbediening is niet alleen een sieraad aan uw pols, maar kan ook worden gebruikt als monteerbare controller in combinatie met een adapter en andere bevestigingsaccessoires. Neem het heft volledig in handen via een Wi-Fi®-verbinding. Om de batterij te sparen kunt u de camera aan- en uitzetten met de nieuwe Bluetooth®-functie.

Ingebouwde stereomicrofoon voor hoogwaardig geluid
Maak een geweldige film nog beter met geweldige audio. Met de ingebouwde stereomicrofoon kunt u geluiden van uw avontuur op twee sporen in stereo en natuurlijk vastleggen. Helder geluid met minder ruis verbetert het beste filmwerk dat u kunt produceren.

Verstelbaar beeldveld en veel vrijheid bij het in- en uitzoomen
Ervaar nieuwe flexibiliteit om uw opnamen in actie te variëren voor dramatische effecten en extra sensatie. Zo kunt u de beeldhoek instellen op breed, middelbreed of smal. Daarnaast kunt u met de naadloos instelbare zoommodus de zoomfactor tijdens het opnemen wijzigen.

Onderwaterbehuizing als standaarduitrusting
Duik tot 60 m diep met de meegeleverde onderwaterbehuizing van de Action Cam. U hoeft verder niets meer aan te schaffen. Met de flat-panel kunt u er alle cameraknoppen door de behuizing heen gemakkelijk mee bedienen. Bovendien wordt deze robuuste compactcamera zo beschermd tegen stoten, vocht, roest, stof en zand. Geniet van onbezorgde avonturen op en in het water en verken nu ook ruiger terrein.

De stevige behuizing is bestand tegen barre omstandigheden
De behuizing van de Action Cam is spat- en vorstbestendig. De meegeleverde waterbestendige behuizing is stof- en schokbestendig en waterdicht tot een diepte van 60 m (197 ft). Dus of u nu wandelt in de regen, gaat skiën of snowboarden, filmt tijdens het mountainbiken, al surfend de golven bedwingt of de wereld onder water verkent, de Action Cam heeft het juiste robuuste ontwerp.

Bekijk uw route met Action Cam
Ingebouwde GPS, net als bij vorige modellen. De locatie en snelheidsmeter kunnen op de film worden aangegeven als u Action Cam Movie Creator gebruikt. Met GPS Data Overlay on Video kunt u uw snelheid uitlezen en een ander videobestand genereren dat informatie over snelheid e.d. toont.

Tijdcode / user bit voor professionele bewerking
Tijdscode en user bit (TC/UB) zijn cruciale gegevenselementen voor geavanceerde bewerkingen. De tijdcodefunctie neemt uren, minuten, seconden en frames op in de beeldgegevens voor precieze geavanceerde videobewerking. De user bit-functie legt informatie als datum, tijd en scènenummer vast in getallen van acht cijfers. Deze functie is handig voor de bewerking van films waarbij twee of meer camera's worden gebruikt.

Action Cam Movie Creator voor eenvoudige creatieve bewerking
Laat uw films er nog beter uitzien met Action Cam Movie Creator. Produceer en bewerk video's snel en eenvoudig met een reeks functies zoals 4K time-lapseopnamen en slowmotion-video. U kunt uw video's 90˚ rechtsom of linksom draaien met Movie Rotation. Gebruik Multi View om beeldmateriaalsegmenten uit maximaal vier films te combineren - tegelijk vastgelegd door verschillende camera's - en maak een compositie op een gesplitst scherm.

Inhoud van de verpakking:

  • Oplaadbare batterijen (NP-BX1)
  • Micro-USB-kabel
  • Opstartgids
  • Onderwaterbehuizing (MPK-UWH1)
  • Bevestigingsgesp
  • Live View-afstandsbediening (RM-LVR3) wordt geleverd met polsband, bevestigingsadapter en houder
Specificaties
Beeldstabilisatie Ja
Fotoresolutie 12 MP
Compatibele geheugenkaarten MS Micro (M2), MS PRO Duo, MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC
Videoresolutie 4K, Full HD, HD
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 30fps
Ondersteunde videoformaten XAVCS (MPEG-4 AVC/H.264), MP4 (MPEG-4 (AVC/H.264)
Videoresoluties 3840 x 2160/30p, 1920 x 1080/120p, 1920 x 1080/60p, 1280 x 720/240p
Gewicht 114 g
Merk Sony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony FDR-X3000R 4K Actioncam Travel Kit + gratis finger grip
Uw waardering