Beste Prijsgarantie

Bij Foto Verweij profiteer je altijd van de beste prijs. In deze video legt Sid uit hoe dat werkt en wat dat te maken heeft met je groente-inname.


Winkelservice, webshopprijzen

Foto Verweij is als fotospeciaalzaak zowel online als offline actief. Wij hebben een fysieke winkel in het centrum van Nijmegen en een webshop waarmee we heel Nederland bedienen. Als klant profiteer je bij ons van het beste van beide werelden: de service van een echte fotospeciaalzaak en de prijzen van een moderne webshop.


Winkelservice

Wij willen fotografen en videografen helpen om hun passie zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Of je nu huis-tuin-en-keuken-beeldmaker, amateur of professional bent - wij staan voor je klaar. Wij denken met je mee en geven je de service die je van een winkel kunt verwachten:

  • Service-pakket bij iedere camera of lens boven de €250,- ontvang je bij ons 5 jaar garantie én een uitgebreid service-pakket. Dit pakket bevat verschillende kortingen en gratis extra's waarmee je het maximale uit je hobby kunt halen
  • Persoonlijke aandacht wij staan voor je klaar: in de winkel, aan de telefoon, via de live chat of via de e-mail. Wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder, zodat jij je snel weer kunt focussen op het maken van beelden!
  • Eerlijk advies wij zijn liefhebbers. Als wij advies geven, leven we ons zoveel mogelijk in in jouw situatie en gaan ze samen op zoek naar het ideale product voor jou. Naar het product dat het beste bij jou past en dat is bij ons zeker niet hetzelfde als het duurste product.

Webshopprijzen

Als je bij Foto Verweij koopt, kun je erop vertrouwen dat je de goede prijs betaalt. Wij controleren dagelijks of onze prijzen nog concurrerend zijn, zodat je je aankoop met een gerust hart bij ons kunt doen! Heb je toch ergens een lagere prijs gezien? Laat het ons weten! Wij matchen de prijzen van onze collega's in de volgende gevallen (maar neem bij twijfel contact op):

  • Het product is van officiële herkomst, nieuw en uit voorraad leverbaar
  • De collega heeft een fysieke winkel in Nederland en is een officiële dealer van het specifieke merk
  • De service- en garantiewoorden zijn vergelijkbaar met die van ons
  • Speciale, tijdelijke acties zijn uitgesloten