Sirui Monopod P-306

Direct Leverbaar
SKU
P306
€ 59,00

De ideale steun voor alle omstandigheden
Een eenbeenstatief is er voor altijd. Beter nog: overal en altijd. Onder een zware camera, bij gebruik van een langere telelens, in zwaar weer. Een extra steunpunt op de grond maakt het verschil. Zo kan de fotograaf meerdere stops aan belichtingsspeelruimte winnen. En dat vertaalt zich in meer creatieve mogelijkheden. Of een langer fotografische dag, van het vroegste ochtendkrieken tot de laatste schemering. Een monopod is een de perfecte reisgenoot, een overmoeibare reportage-assistent, die camera naar grotere hoogten tilt en nooit, maar dan ook nooit een sta-in-de-weg is.

De P van punt
Een eenbeenstatief rust met één punt op de grond. De andere twee statiefbenen zijn uw eigen benen. Zo is toch een driepunts verankering op de grond bereikt. Maar dan met een extreme flexibiliteit. Met een monopod kan men immers heel gemakkelijk panoramische en/of tiltende bewegingen maken. Het volgen van een bewegend onderwerp gaat gemakkelijker met een eenbeen dan uit de losse pols. Maximale wendbaarheid en tegelijk de beste stabiliteit, dat is wat een Sirui eenbeenstatief voor u betekent.

Met een eenbeen is het bovendien onvergelijkbaar snel van standpunt wisselen. En op de nieuwe plek aangekomen bent u meteen weer klaar voor de actie. Echt, een monopod is onmisbaar. En voor het geld hoeft u het zeker niet te laten.
Sterk door kwaliteit

Specificaties
Materiaal Aluminium
Draagvermogen 8 kg
Minimale lengte 38 cm
Maximale lengte 154 cm
Waterpas Nee
Kleur Zwart
Gewicht 500 g
Garantieperiode 6 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui Monopod P-306
Uw waardering