Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 227,00

De Sevenoak Cabon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02 is gemaakt van carbon en kan daardoor belast worden tot wel 10 kilo! De 2-weg panoramakop is de ideale oplossing wanneer u uw spottingscope of camera met cameralens op statief op een vrije manier wilt bewegen. De gimbal swing panoramakop biedt plaats aan lenzen met een lengte tot 600 mm. Deze is dus ook geschikt voor grote spotting scopes, verrekijkers en telelenzen. De panoramakop is gemakkelijk te bedienen en zeer nauwkeurig in te stellen door middel van de maatverdelingen.

Deze Cabon Gimbal Swing stelt u in staat om een Panorama beeld te creëren door meerdere foto’s te schieten tijdens het draaien van de camera (in alle richtingen) waarbij de positie van de camera altijd gelijk blijft en daardoor sluiten de foto’s perfect op elkaar aan.

De panoramakop is voorzien van een quick release plate met een naar voren en achteren verstelbare montageslede. Hierop kunnen allerlei soorten camera's, verrekijkers of telelenzen gemonteerd worden door middel van de 1/4" schroefdraad. De quick release plate is eenvoudig van de panoramakop te halen. De Carbon gimbal swing panoramakop kan op alle statieven gemonteerd worden met een 3/8" male schroefdraad. De afmetingen zijn: 23.6 x 8.9 x 25.1 cm (l x b x h).

Inhoud van de verpakking:

  • Sevenoak Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02
  • Wisselplaat SK-QRP01 (15x4.3x1cm)
Specificaties
Materiaal Carbon
Draagvermogen 10kg
Type statiefkop Swing
Waterpas Nee
Kleur Zwart
Gewicht 1.27kg
Garantieperiode 2 jaar
Merk Sevenoak
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sevenoak Carbon Gimbal Swing Panoramakop SK-GH02
Uw waardering