Sirui Head K-30X

Direct Leverbaar
SKU
K30X
€ 129,00

Iedere fotograaf en elke situatie is anders. Dat is de reden waarom Sirui verschillende balhoofden heeft om uit te kiezen. Het Sirui K-30X balhoofd is speciaal ontworpen voor grote en zware apparatuur en heeft een indrukwekkende maximale belasting van 30kg. Het balhoofd heeft een robuuste constructie en is gemaakt van hoogwaardig aluminium goed voor jarenlang professioneel gebruik.

Diverse handige functies
Het K-30X balhoofd heeft diverse geavanceerde functies die veiligheid en flexibiliteit bieden. Zo is het balhoofd voorzien van Sirui's gepatenteerde veiligheidsmechanisme, met een secundaire vergrendeling op de klem waardoor u uw camera met objectief kunt verplaatsen zonder bang te hoeven zijn dat deze per ongeluk van het balhoofd glijdt. Doordat de klem Arca-Swiss compatibel is kunt u ook snelkoppelingsplaten van andere merken gebruiken, u heeft dan echter niet de zekerheid van het veiligheidsmechanisme. Een schaalverdeling in stappen van 15 graden op de basis van het balhoofd is erg handig voor het maken van panoramafoto's.

Afzonderlijke bedieningsknoppen voor panning en frictie
Voor maximale controle en flexibiliteit is de K-30X voorzien van twee afzonderlijke bedieningsknoppen voor panning en frictie. Met de bedieningsknop voor de panning kunt u snel en eenvoudig aanpassingen aan het balhoofd doen zonder andere instellingen te beïnvloeden. Met de vergrendelknop kunt de frictie gemakkelijk afstellen op het gewicht van uw apparatuur. Voor het perfect horizontaal en verticaal afstellen van uw apparatuur is het balhoofd voorzien van drie waterpasjes in het platform.

Kenmerken
  • Afzonderlijke knoppen voor panning en frictie
  • Drie waterpasjes voor snelle horizontale en verticale uitlijning
  • Uniek vergrendelmechanisme biedt ongeëvenaarde vergrendeling bij hoge belasting
  • Maximale belasting: 30kg
Inhoud van de verpakking:
  • Arca-Swiss compatibele snelkoppelingsplaat
  • Pouch
  • Gebruiksaanwijzing
  • 6 jaar garantie op fabricagefouten
Specificaties
Materiaal Aluminium
Draagvermogen 30 kg
Type statiefkop Balhoofd
Waterpas Ja
Kleur Zwart
Gewicht 500 g
Garantieperiode 6 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui Head K-30X
Uw waardering