Rolleicord Va Model 2 + Xenar 75mm f/3.5 Occasion M1342

Kenmerken

  • In goede en werkende staat
  • 6 maanden FotoVerweij Garantie
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
 349,00

Houd mij op de hoogte

Over dit product:
De Rolleicord VA Model 2 is een klassieke twin lens reflex (TLR) camera die uitstekende beeldkwaliteit en gebruiksgemak biedt. Met een Carl Zeiss Tessar 75mm f/3.5 lens en een 1:1 beeldverhouding kun je scherpe en gedetailleerde foto's maken.

De camera heeft een matglas zoeker die het gemakkelijk maakt om het beeld te kadreren en scherp te stellen. De Rolleicord VA Model 2 heeft een robuuste metalen behuizing en een intuïtieve bediening die gemakkelijk te begrijpen is, zelfs voor beginners. Met de handmatige instellingen voor diafragma en sluitertijd kun je de belichting volledig aanpassen aan de omstandigheden.

De camera heeft een uitklapbare hendel voor het winderen van de film, waardoor je gemakkelijk en snel naar de volgende opname kunt gaan. En als je liever meerdere opnames op één filmrol maakt, dan kun je de Rolleicord VA Model 2 ook inzetten voor dubbele belichting.

Met de Rolleicord VA Model 2 kun je ook een breed scala aan accessoires gebruiken, zoals filters, flitsers en statieven. En als je wilt experimenteren met verschillende filmsoorten, dan biedt de camera ook ondersteuning voor 120-film, waardoor je een grote flexibiliteit hebt in je fotografie.

Kortom, de Rolleicord VA Model 2 is een betrouwbare en veelzijdige camera die perfect is voor liefhebbers van analoge fotografie. Of je nu een beginner bent of een ervaren fotograaf, deze camera biedt uitstekende prestaties en een intuïtieve bediening die je in staat stellen om geweldige foto's te maken.

Film (120 film) apart verkrijgbaar.


Staat van dit product:
Dit product verkeert in goede staat en werkt volledig naar behoren. Er bevinden zich enkele lichte gebruikerssporen op dit product. Bij sluitertijden onder de 1/30s is de camera niet altijd even accuraat.


Dit product wordt geleverd met:

  • Paraattas
  • Xenar 75mm f/3.5 lens
  • Draadontspanner
  • Zonnekap (Inclusief lenstas)

Over FotoVerweij Occasions:
Al onze tweedehands producten worden grondig door ons nagekeken en getest. Daardoor kunnen wij u verzekeren van een goed product dat volledig zal werken, inclusief garantie.

Specificaties
Staat occasion Goed
Merk Rollei
Filmformaat Middenformaat (120)
Maximale sluitertijd 500
Interne flitser Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rolleicord Va Model 2 + Xenar 75mm f/3.5 Occasion M1342
Uw waardering