Panasonic ECAM VXF 990 zwart

Niet meer leverbaar
SKU
HC-VXF990EG-K
€ 689,00
Alle mooie momenten in 4K kwaliteit

Of het nu om video's of foto's gaat, met de Leica Dicomar lens kun je prachtige opnames maken in 4K. Kom tot professionele resultaten met de Electric View Finder (EVF) en de ingestelde bioscoopeffecten.

Onbegrensde mogelijkheden

Film al het moois dat de natuur te bieden heeft, met een compacte camcorder en in een prachtige 4K resolutie. Voor indrukwekkende 4K foto's van beslissende momenten en films van professionele kwaliteit Het is makkelijker dan ooit dankzij de high-speed, hoge precisie autofocus - een meesterlijke 4K prestatie van Panasonic.

Kantelbare Viewfinder

Voor zowel liefhebbers als professionals.

Leg momenten vast in allerlei omstandigheden en krijg altijd de gewenste hoogwaardige resultaten. De elektronische Viewfinder (EVF) laat je eenvoudig opnames maken in fel daglicht en draagt tegelijkertijd bij aan een juiste weergave. Het schuif- en kantelmechanisme geeft je de mogelijkheid om dingen vanuit verschillende posities vast te leggen, en de oogschelp is afneembaar om comfortabel voor ieder oog te kunnen worden gebruikt.

Hoogwaardige kerntechnologie

Heldere optiek
Naast het opnemen van scherpe beelden, produceert deze opmerkelijke LEICA Dicomar-lens de subtiele nuances en schaduwtinten waar LEICA lenzen om bekend staan, met minimale dubbelbeelden en vlekken.

Accurate scènes
Door de uitleessnelheid van een opname te verhogen, kan de geavanceerde BSI Sensor met ongeveer 8M effectieve pixels vervorming onderdrukken voor een betere weergave van de scène.

Crystal Engine 4K
De Crystal Engine 4K beschikt over een high-speed, grootschalige geïntegreerde printerplaat om de enorme omvang van 4K data snel en nauwkeurig te verwerken terwijl de ruis wordt verminderd.

Meer informatie
Sensor formaat 1/2.3"
Type beeldsensor MOS BSI
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 25fps
35 mm cameralens equivalent 37 - 752,8 mm
Optische zoom 20x
Manuele focus Ja
Beeldstabilisatie Ja
Viewfinder Elektronisch
Filtermaat 49 mm
Gewicht 396 g
Merk Panasonic
Beschikbaarheid Niet meer leverbaar
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic ECAM VXF 990 zwart
Uw waardering