Nissin i40 micro four thirds

Nissin i40 Compacte cameraflitser


De onafhankelijke Japanse flitserfabrikant Nissin is een welbekende speler op de markt van camera-systeemflitsers voor spiegelreflexcamera en systeemcamera. Nissin heeft een kwaliteitsnaam hoog te houden als leverancier van hoogwaardige TTL-flitsers en ringflits...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Normale prijs: € 198,00

special price € 178,00


Productbeschrijving

Beschrijving

Nissin i40 Compacte cameraflitser

De onafhankelijke Japanse flitserfabrikant Nissin is een welbekende speler op de markt van camera-systeemflitsers voor spiegelreflexcamera en systeemcamera. Nissin heeft een kwaliteitsnaam hoog te houden als leverancier van hoogwaardige TTL-flitsers en ringflitsers, wat bevestigd wordt door het recent winnen van een TIPA Award 2014 voor "Best Portable Lighting System".

Geschikt voor Nikon, Canon, Sony, micro 4/3 en Fuji systeemcamera's

De Nissin i40 werkt TTL op alle spiegelreflexcamera's van Nikon, Canon, Sony, Fuji en op systeemcamera's uit het fourthirds systeem. Ook is het mogelijk om de i40 als draadloze TTL slave-flitser te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Uiteraard ondersteunt de i40 flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model camera zelfs tot en met 1/8000 sec. Dankzij de razendsnelle recycletijd van 0,1 tot 4 seconden is deze functie zeer goed bruikbaar voor het vastleggen van actie en snel bewegende onderwerpen.

LED Videolamp in de flitser!

Nissin i40 Camera flitser Zijkant Nissin i40 Camera flitser Zijkant Een bijzonder handige functie van de Nissin i40 flitser is het ingebouwde LED-videolicht, waarmee het mogelijk is om in 9 verschillende sterkten je onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Op een verse set van 4 AA batterijen is het mogelijk om tot maar liefst 3,5 uur de LED-Videolamp te gebruiken.

Uitschuifbare diffusor in flitskop

Om goed te kunnen werken met groothoekobjectieven, heeft Nissin een uitschuifbare diffusor ingebouwd in de flitskop om ook 16mm uit te kunnen lichten. Een losse softbox zorgt dat schaduwen verzacht worden en het flitslicht meer indirect op het onderwerp valt. De zoomkop kan bovendien 90° naar boven gekanteld worden en horizontaal kan de flitskop 180° gedraaid worden om te kunnen bouncen. Ideaal voor close-ups en portretfotografie. Simpeler dan de Nissin i40 wordt professioneel flitsen haast niet!

Specificaties

Specificaties

Richtgetal (ISO 100) 40
Kantelbaar Ja
Draaibaar Ja
Draadloos Ja
Voeding 4x AA Batterijen
Gewicht 203 g
Merk Nissin

Reviews

Klantenreviews (2)

Makkelijk klein flitsertjeReview door Steven
Score
Geen ingewikkeld display op deze flitser, maar gewoon twee makkelijke wieltjes waar je aan draait. Dat maakt deze flitser een stuk eenvoudiger dan de meeste andere. Toch kun je wel genoeg instellen en hij blijft op een systeemcamera ook lekker klein. (Geplaatst op 09-01-2017)
Compact en eenvoudigReview door Rutger
Score
Ik was erg blij dat deze flitser niet met een ingewikkeld en traag display achterop werkt, maar met twee overzichtelijke wieltjes. Dit oogt misschien niet zo modern als een schermpje, maar werkt in mijn ervaring veel sneller en prettiger. Had van mij nog een iets hoger richtgetal mogen hebben. (Geplaatst op 14-11-2016)

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren