Kassakorting (plaats product in winkelmand)

Nikon D7500 + AF-S DX 16-80mm F2.8-4.0E ED VR Zoom

Nikon D7500 + AF-S DX 16-80mm F2.8-4.0E ED VR

De D7500 produceert kraakheldere beelden met een hoge resolutie en rijke toongradaties. Profiteer van een zeer accurate onderwerpherkenning en superieure prestaties bij hoge ISO-waarden. U zult versteld staan van de kwaliteit van de 4K/UHD-filmopnamen. En met het Picture Control-systeem kunt u ma...


Lees meer

€ 1.999,00

1 x Nikon D7500 Body
1 x Nikon AF-S DX Nikkor 16-80mm F2.8-4.0E ED VR

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 1.999,00

Nikon

Productbeschrijving

Beschrijving

De D7500 produceert kraakheldere beelden met een hoge resolutie en rijke toongradaties. Profiteer van een zeer accurate onderwerpherkenning en superieure prestaties bij hoge ISO-waarden. U zult versteld staan van de kwaliteit van de 4K/UHD-filmopnamen. En met het Picture Control-systeem kunt u makkelijk uw eigen creative stijl toepassen, of u nu foto's maakt of een video opneemt.

De snelle EXPEED 5-beeldverwerkingsengine garandeert een ongekend hoge beeldkwaliteit over het hele ISO-bereik. Fijne ruis wordt aanzienlijk verminderd en zelfs uitgesneden beelden die zijn gemaakt bij een hoge ISO-waarde behouden hun kwaliteit. In de stand Hi 5 kunt u opnamen maken met een ongekende ISO-waarde van 1.640.000 (equivalent) en wordt optimaal gebruikgemaakt van het beschikbare licht.

De RGB-meetsensor met 180.000 pixels en het geavanceerde systeem voor onderwerpherkenning zorgen er samen voor dat u de perfecte opname maakt, zelfs als u kleine of snelbewegende onderwerpen vastlegt. In situaties met veel contrast geeft de op hoge lichten gerichte lichtmeting voorrang aan de lichtste elementen in het beeld om u te helpen uitgebleekte delen te voorkomen.

Het AF-systeem beschikt over 15 kruissensoren in het midden en blijft accuraat tot een indrukwekkende -3 LW. U kunt 's nachts zonder extra lichtbronnen haarscherpe opnamen maken. De stand Groep-veld-AF zorgt voor een snelle onderwerpherkenning en -tracking als u relatief kleine onderwerpen fotografeert die zich dicht bij een contrastrijke of afleidende achtergrond bevinden.

Maak prachtige 4K/UHD-filmopnamen van 30p of neem Full HD-videobeelden (1080p) op met een beeldsnelheid tot maximaal 50p/60p. De camera biedt 'clean' HDMI-uitvoer zonder extra informatie in beeld: u kunt deze ongecomprimeerde HDMI tegelijkertijd naar een extern apparaat uitvoeren en naar de interne SD-geheugenkaart opnemen. U kunt video's optimaliseren voor smartapparaten door ze in de MP4- en AAC-formaat op te nemen. En Nikon's elektronische vibratiereductie beperkt het effect van cameratrilling aanzienlijk wanneer u Full HD-films uit de hand opneemt.

Creëer eenvoudig time-lapse-films in 4K/UHD en Full-HD in de camera. De functie Gelijkmatige belichting vermindert ongewenste flikkering als wordt opgenomen in een automatische belichtingsstand zoals diafragmavoorkeuze.

Mis nooit het moment dat bepalend is voor een gebeurtenis. Fotografeer met circa 8 bps tot circa 50 opnamen in 14-bits RAW met compressie zonder verlies. Of maak in één snelle serieopname tot wel 100 foto's in groot formaat met de instelling JPEG Fijn. Dankzij volledige AF/AE-tracking bij continu-opnamen wordt precisie niet opgeofferd aan snelheid.

Wanneer u opnamen maakt in Live View, kunt u de AF- en ontspanfuncties bedienen via de 8 cm grootte aanraakgevoelige kantelmonitor. En met de fijn geplaatste instelschijf en multi-selector kunt u instellingen eenvoudig wijzigen tijdens de opname.

Nikon's SnapBridge handhaaft een constante verbinding tussen de D7500 en uw smartapparaat via de Bluetooth® low energy-technologie¹. Synchroniseer foto's met uw smartapparaat terwijl u ze maakt, zonder telkens opnieuw verbinding te moeten maken. Zet films handmatig over, wanneer u maar wilt, met de ingebouwde Wi-Fi®² van de camera. Dankzij de SnapBridge-verbinding kunt u uw smartapparaat ook gebruiken om de camera op afstand te bedienen.

De D7500 heeft een diepe grip waardoor de camera als een verlengstuk van uw hand aanvoelt. U kunt lang blijven doorfotograferen op één acculading. De krachtige sluiter is gedurende 150.000 cycli getest. Bovendien is de camera weerbestendig om te voorkomen dat stof en waterdruppels de elektronica kan beschadigen.

Specificaties

Specificaties

Megapixels 20,8 MP
Type beeldsensor CMOS
Sensor formaat APS-C
Beeldstabilisatie Objectief
ISO gevoeligheid (min) 100
ISO gevoeligheid (max) 51200
Ondersteunde beeldverhoudingen 3:2, 4:3, 16:9
Maximale beeldresolutie 5568 x 3712 Pixels
Videoresolutie 4K, Full HD, HD
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 30fps
Lensvatting Nikon
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
Stof- en Spatwaterdicht Ja
Viewfinder Optisch
Kantelbaar Scherm Ja
Touchscreen Ja
Connectiviteit Bluetooth, Wifi
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Brandpuntbereik 18 - 105 mm
Diafragma (F-F) 3.5 - 5.6
35 mm cameralens equivalent 27 - 157.5 mm
Maximaal diafragma 3.5
Minimaal diafragma 22
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Dichtsbijzijnde focus afstand 0.45m
Lensstrucuur (elementen/groepen) 15/11
Aantal diafragma bladen 7
Filtermaat 67 mm
Accu EN-EL15a
Gewicht 640g + 420g
Merk Nikon

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren