Kodak Ektachrome E100G 135-36

Kodak Professional Ektachrome E100 is een diafilm die opvalt door de zeer fijne korrel, de levendige kleuren en het ietwat lage contrast. Daarmee krijg je voor een diafilm een groter dynamisch bereik en een neutrale toonschaal voor een hogere kleurnauwkeurigheid. Door de lagere D-minwaarde profit...


Lees meer

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

€ 16,95

Productbeschrijving

Beschrijving

Kodak Professional Ektachrome E100 is een diafilm die opvalt door de zeer fijne korrel, de levendige kleuren en het ietwat lage contrast. Daarmee krijg je voor een diafilm een groter dynamisch bereik en een neutrale toonschaal voor een hogere kleurnauwkeurigheid. Door de lagere D-minwaarde profiteer je van heldere hooglichten.

Terug van weggeweest

De eerste versie van Ektachrome film stamt uit de jaren ‘40. Door de jaren heen zijn er meerdere varianten van deze diafilm uitgebracht. Het werd een zeer geliefde film onder fotografen en videografen: Inside Man (2006) en Domino (2005) zijn beiden op Ektachrome geschoten. Kodak kondigde in 2012 aan de film niet langer te produceren, maar heeft sindsdien niet stilgezeten. In 2018 werd de film opnieuw op de markt gebracht zodat we vandaag de dag nog steeds kunnen genieten van de prachtige dia-look!

Specificaties

Specificaties

Film Formaat Kleinbeeld
Type Film Dia
Aantal opnamen 36
Gevoeligheid (ISO) 100
Merk Kodak

Reviews

Schrijf uw eigen review

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren