Kodak Ektachrome E100G 135-36

Topkwaliteit diafilm

Met de Ektachrome E100 120 kun je een van de beste diafilms die ooit gemaakt is weer gebruiken in je middenformaatcamera's. Deze beroemde film was niet alleen geliefd onder fotografen, maar is ook gebruikt om verschillende bioscoopfilms mee te maken!

Direct Leverbaar
SKU
1884576

Wist je dat wij nog veel meer producten voor analoge fotografie kunnen leveren dan er in onze webshop te vinden zijn? Vraag het ons vooral!
Meer informatie >>>


€ 17,50

Kodak Professional Ektachrome E100 is een diafilm die opvalt door de zeer fijne korrel, de levendige kleuren en het ietwat lage contrast. Daarmee krijg je voor een diafilm een groter dynamisch bereik en een neutrale toonschaal voor een hogere kleurnauwkeurigheid. Door de lagere D-minwaarde profiteer je van heldere hooglichten.

Terug van weggeweest

De eerste versie van Ektachrome film stamt uit de jaren ‘40. Door de jaren heen zijn er meerdere varianten van deze diafilm uitgebracht. Het werd een zeer geliefde film onder fotografen en videografen: Inside Man (2006) en Domino (2005) zijn beiden op Ektachrome geschoten. Kodak kondigde in 2012 aan de film niet langer te produceren, maar heeft sindsdien niet stilgezeten. In 2018 werd de film opnieuw op de markt gebracht zodat we vandaag de dag nog steeds kunnen genieten van de prachtige dia-look!

Specificaties
Film Formaat Kleinbeeld
Type Film Dia
Aantal opnamen 36
Gevoeligheid (ISO) 100
Merk Kodak
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kodak Ektachrome E100G 135-36
Uw waardering