Zoom Q8 Handy Audio/Videorecorder

Direct Leverbaar
SKU
312513
€ 359,00

De Q8 combineert high-definition video met audio met hoge resolutie, waardoor het de perfecte camera is voor muziek- en videomakers overal. De 160 graden groothoeklens en digitale zoomfunctie zorgen ervoor dat u altijd het volledige beeld vastlegt. Combineer dat met het baanbrekende, verwisselbare mic-capsuleapparaat van ZOOM en twee XLR / TRS-combo-ingangen voor een wereld aan opties.
De Q8 wordt geleverd met een eigen speciaal ontworpen afneembare X / Y-microfoon, maar is compatibel met de meeste Zoom-microfooncapsules. Als u al een H5 of H6 gebruikt, kunt u hun capsules ook verwisselen met de Q8.

De Q8 biedt een groot kleuren LCD-aanraakscherm voor gebruiksgemak, samen met een schat aan geavanceerde functies. Dual combo XLR / TRS-ingangen maken de aansluiting van externe microfoons en lijnniveau-bronnen mogelijk, en een ingebouwde luidspreker en stereo hoofdtelefoon / lijnuitgang zorgen voor audiomonitoring; er is zelfs een HDMI-uitgang voor videomonitoring.

Dankzij de hoogwaardige 160-graden groothoeklens en flexibele montagemogelijkheden kunt u overal waar u ook bent high-definition video-opnamen maken. Bovendien is er een USB-uitgang waarmee de Q8 met uw computer kan worden verbonden, zodat u deze kunt gebruiken met uw favoriete streaming- of bewerkingssoftware.

Specificaties
Merk Zoom
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zoom Q8 Handy Audio/Videorecorder
Uw waardering