Zhiyun Weebill-S Image transmission pro

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
 599,00

De Zhiyun-Tech WEEBILL-S bevat het ontwerp van zijn voorganger, de WEEBILL LAB. Hij heeft ook een compactere vorm en andere nieuwe functies. Het ontwerp van de slingmodus bestaat uit een handgreep aan de achterkant waarmee u eenvoudig naar de ondergreep modus kunt schakelen en een betere bediening in alle andere modi. Andere verbeteringen zijn opgewaardeerde motoren en stabilisatie-algoritme. De WEEBILL-S biedt 300% meer motorkoppel en 50% meer reactievermogen. Hiermee kun je camera / lenscombinaties zoals de Canon 5D Mark IV beter in balans brengen met een 24-70 mm zoomlens.

De TransMount Image Transmission Module wordt samen met de WEEBILL-S als optionele accessoire uitgebracht, een compact apparaat dat is ontworpen om netjes onder de snelontgrendelingsplaat van de WEEBILL-S te worden gemonteerd en draadloos streamen tot 1080p30 resolutie over afstanden tot 100m mogelijk te maken. Maximaal drie apparaten waaronder telefoons, tablets en bepaalde professionele monitoren kunnen worden gesynchroniseerd met behulp van de overeenkomstige ontvangermodules.

De bijbehorende Zhiyun-Tech ZY Play-app, compatibel met iOS en Android is geüpgraded om te werken met de Image Transmission Module om een ​​efficiëntere controle van de gimbal mogelijk te maken. Een functie in de app genaamd SmartFollow 2.0 werkt met de module om het nauwkeurig volgen van objecten rechtstreeks vanuit de app mogelijk te maken. Een tool genaamd Sync Motion maakt real-time monitoring en synchrone motion control mogelijk. Er zijn ook upgrades naar standaardfuncties, waaronder ViaTouch 2.0. Hiermee kunt u verschillende functies en instellingen van uw camera en gimbal rechtstreeks vanaf uw smartphonescherm bedienen. Deze omvatten zoom en focus, indien ondersteund, evenals volgsnelheid, ISO, diafragma en meer. Andere functies die je in de ZY Play-app vindt, zijn onder andere creatieve opnametools zoals Panorama, Timelapse, Motionlapse en Long Exposure Timelapse.

Specificaties
Merk Zhiyun
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zhiyun Weebill-S Image transmission pro
Uw waardering