Zhiyun Crane Plus 3-Assige-Gimbal

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 309,00

Gimbal met een enorm draagvermogen tot 2,5 kg, intelligente object-tracking in een alles-in-één ontwerp. De Crane Plus wordt geleverd met twee verschillende camerabesturingskabels.
Bewegen, je camera beweegt met je mee.

Plus bewegingsgeheugen
Met de nieuwe MotionMemory-functie van Crane Plus kunt u geavanceerde camerabewegingen instellen en deze opslaan voor toekomstig gebruik. Zelfs time-lapse-instellingen zoals interval, aantal opnamen en duur worden opgeslagen. Nu kunt u dezelfde bewegingen herhalen met een simpele druk op de knop. Het is alsof je je eigen camera-assistent overal neemt!

Nieuwe POV-modus (Roll Axis Follow)
Crane Plus is voorzien van de nieuw ontwikkelde POV (Point of View) -modus, die extra camerabewegingen mogelijk maakt door tot 45 graden synchrone beweging op de rolas. Dit betekent dat Crane Plus de camera niet horizontaal houdt wanneer hij naar links of rechts rolt, maar je in de POV-modus volgt en je camera naar links of rechts draait tot 45 graden.

Heel eenvoudig: verplaatsen, je camera beweegt mee. De nieuwe POV-modus en de andere 3 modi van Crane Plus geven je de mate van controle en vrijheid die je nodig hebt om bijna elke foto te maken. De enige beperking is je verbeelding.

PLUS Intelligent object volgen
Crane Plus ondersteunt het volgen van objecten via de bediening van de smartphone-app. Teken een vak rond het object dat u op het scherm wilt volgen. Hierdoor kan Crane Plus het bewegende object gemakkelijk volgen en kan het uitstekende scènes uit de losse hand opnemen.

PLUS Een enorm draagvermogen tot 2,5 kg
Met ons geavanceerde Instune Algorithm System van de 6e generatie dat de motoren van stroom voorziet, kan Crane Plus een enorm gewicht van maximaal 2,5 kg (5,51 lbs) aan. Of u nu spiegelloze camera's met kitlenzen of professionele DSLR's met zwaardere lenzen gebruikt, Crane Plus heeft nu een veel ruimere keuze aan camera- en lenscombinaties.

PLUS NightLapse
Een krachtig nieuw hulpmiddel voor prachtige, lange sluitertijden die een nieuwe dimensie toevoegen van beweging en diepte. Met Crane Plus en NightLapse kunt u adembenemende bewegingen in de nachtelijke hemel vastleggen of het verstrijken van de tijd over prachtige nachtlandschappen vastleggen, allemaal met de adembenemende beweging en stabiliteit die alleen Crane Plus kan bieden.

PLUS Alles-in-één ontwerp
Crane Plus wordt geleverd met een camerabedieningskabel die synchrone bediening op zowel de camera als de stabilisator mogelijk maakt. Hiermee kunt u foto's maken of inzoomen. In combinatie met een speciale smartphone-app (ZY Play), helpt Crane Plus je om meer geavanceerde opnamen te maken, zoals snelle films en panorama's.

In de doos:
1x gimbal stabilisator
1x batterijvak
1x 26500 oplader
2x 26500 Li-ion-batterijen
1x micro usb-kabel
1x montageklemlens
2x bevestigingsschroef
1x gebruiksaanwijzing
1x anti-slip zweetband
1x Panasonic camerabesturingskabel
1x Sony-camerabesturingskabel
1x statief
1x koffer

Specificaties
Merk Zhiyun
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zhiyun Crane Plus 3-Assige-Gimbal
Uw waardering