Westcott Beautydish Switch

Kenmerken

  • Diameter van 61cm
  • Witte binnenkant
  • Adapterring nodig
Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 429,95

De Westcott Beautydish Switch is een bijzondere lichtvormer. De meeste beautydishes zijn gemaakt van metaal en daardoor lastig mee te nemen. Maar de Westcott klap je in alsof het een flitsparaplu is, waardoor deze compact en mobiel is. Je zet de beautydish snel en eenvoudig op, om ook op locatie te profiteren van het prachtige licht. De beautydish heeft een diameter van 61 cm en een witte binnenkant.

Adapter nodig
De beautydish wordt geleverd zonder aansluiting. In plaats daarvan kun je de juiste adapterring erbij kopen, zodat je de Westcott Beautydish Switch op iedere flitskop aan kunt sluiten.

Het effect van een beautydish
Een beautydish is een grote schaal die het licht in een brede bundel op het onderwerp laat vallen. Het licht van de flitser weerkaatst eerst op een kleine schijf en wordt dan gereflecteerd op een grote schaal. Deze schaal projecteert het licht dan weer op het onderwerp.

Deze dubbele reflectie zorgt voor mooi zacht licht. Het licht is wel wat minder zacht dan bij een softbox en valt nog wat meer om het model heen. Hoe groter de beauty dish is, hoe zachter het licht. Ook heb je geen last van een hotspot in het midden van je lichtbron.

Wit
Deze beautydish heeft een witte binnenkant, wat zorgt voor mooie zachte details. Dit is erg charmant voor portretten en maakt dat de oneffenheden van de huid niet al teveel benadrukt worden.

Specificaties
Merk Westcott
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Westcott Beautydish Switch
Uw waardering