Vortex Viper HD 10x50 Verrekijker

Kenmerken

  • Levenslange garantie
  • Gemiddelde vergroting van 10x
  • XR Plus Coating
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Afhalen na 1 werkdag
€ 499,00

Vortex Viper HD 10x50 Verrekijker
Deze kijker biedt een ruime vergroting van 10x en een hoge lichtsterkte door de grote diameter van de frontlenzen (50mm). De kijker is uitstekend geschikt voor het spotten van vogels en andere wilde dieren. De vergroting maakt dat je kunt kijken vanaf grote afstand en de lichtsterkte helpt voor als je vroeg in de ochtend of laat in de avond op pad gaat, wanneer de dieren echt actief zijn.

Vortex Viper HD-serie
Deze kijker hoort bij de Vortex Viper HD-serie. De Viper HD-serie vervangt de reguliere Viper-serie. Het optische systeem is verbeterd en de kijkers beschikken nu over de gepatenteerde XR anti-reflectie coating. Dat zorgt voor een betere kleurweergave en een hoger contrast. Ook is het gezichtsveld verbreed en wordt er standaard een Vortex Glasspak Verrekijkerharnas meegeleverd waarmee je de kijker goed kunt beschermen als je deze niet gebruikt. De tas kun je eenvoudig op je borst hangen, zodat je hem met een handbeweging kunt pakken.

De Viper kijkers van Vortex leveren een geweldige prestatie, zeker als je bedenkt hoeveel ze kosten. Ze kunnen zich goed meten met aanzienlijk duurdere kijkers, zijn ontzettend degelijk gebouwd en ze zijn een genot om doorheen te kijken.

Kenmerken

  • Vortex HD-glas dit glas is geoptimaliseerd voor een hoge resolutie, zo min mogelijk chromatische aberratie, uitstekende kleurnauwkeurigheid en een zeer hoge scherpte van hoek tot hoek.
  • XR Plus Coating alle glaselementen aan de buitenkant van de kijker zijn gecoat met een anti-reflectieve coating om de lichttransmissie te verhogen.
  • Dielectric Coating een meerlaagse prisma-coating verhoogt de helderheid en het contrast.
  • ArmorTek de buitenkant van de lenzen is zeer hard. De lens-coatings beschermen het glas tegen krassen, olie en vuil.
  • Argon Gas de kijker is gevuld met argon. Het voordeel van argon is dat het niet geabsorbeerd kan worden door water. Samen met de rubberen O-ringen als afdichting maakt dit de kijkers waterdicht en voorkomt het dat het glas beslaat. De argonvulling laat je kijker een stuk langer meegaan, ongeacht de weersomstandigheden!
  • Rubber Armor de buitenkant van de kijker is afgewerkt met rubber om lang mooi te blijven en om te zorgen dat de kijker niet uit je handen glijdt.
  • VIP warranty Vortex noemt dit de VIP garantie: Very Important Promise. De kijkers hebben een levenslange garantie. Wanneer de kijker beschadigd is, wordt deze gerepareerd. De garantie dekt iedere vorm van beschadiging anders dan diefstal, beschadiging met opzet of cosmetische schade die het gebruiken of de prestatie van de kijker niet verhindert.
Specificaties
Type Kijker Dakkant
Vergrotingsfactor 10x
Lensdiameter 50
Beeldhoek 6
Gezichtsveld (1000 m) 105
Uittredepupil 5.0
Minimale focusafstand 2.9 m
Relatieve lichtsterkte 17.6
Schemergetal 24.5
Opties Waterdicht, Fogproof, Weerbestendig, Geschikt voor brildragers
Kleur Groen
Gewicht 805 gram
Merk Vortex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vortex Viper HD 10x50 Verrekijker
Uw waardering

Voordeelbundels