Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker

Kenmerken

  • Levenslange garantie
  • Gemiddelde vergroting van 8x
  • Gevuld met argongas en fogproof
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 225,00

Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
Deze kijker is veelzijdig inzetbaar dankzij de gemiddelde vergroting van 8x. De diameter van de frontlens is 42mm. Daardoor komt er genoeg licht binnen om prettig te kunnen kijken terwijl de kijker wel compact blijft.


Vortex Diamondback HD-serie
Deze kijker hoort bij de Vortex Diamondback HD-serie. De Diamondback HD-serie vervangt de reguliere Diamondback-serie. Het gehele optische systeem is verbeterd en de kijkers zijn uitgerust met volledig multi coated lenzen. Dat zorgt voor een hogere lichttransmissie en een scherpe, heldere kijkervaring. Ook wordt er standaard een Vortex Glasspak Verrekijkerharnas meegeleverd waarmee je de kijker goed kunt beschermen als je deze niet gebruikt. De tas kun je eenvoudig op je borst hangen, zodat je hem met een handbeweging kunt pakken.

De indrukwekkende Diamondbackserie van Vortex biedt een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De kijkers uit deze serie zijn goed afgewerkt en liggen prettig in de hand. Wanneer je door de verrekijker kijkt ontdek je de hoge optische kwaliteit en de geweldige prestaties bij weinig licht.

Kenmerken

  • Vortex XD-glas dit premium glas geeft een scherp beeld en een prachtige beeldkwaliteit, zeer weinig chromatische aberratie, uitstekende kleurnauwkeurigheid en een zeer hoge scherpte van hoek tot hoek.
  • Fully multi-coated alle glaselementen aan de buitenkant van de kijker zijn gecoat met een anti-reflectieve coating om de lichttransmissie te verhogen.
  • Dielectric Coating een meerlaagse prisma-coating verhoogt de helderheid en het contrast.
  • Argongas de kijker is gevuld met argon. Het voordeel van argon is dat het niet geabsorbeerd kan worden door water. Samen met de rubberen O-ringen als afdichting maakt dit de kijkers waterdicht en voorkomt het dat het glas beslaat. De argonvulling laat je kijker een stuk langer meegaan, ongeacht de weersomstandigheden!
  • Rubber Armor de buitenkant van de kijker is afgewerkt met rubber om lang mooi te blijven en om te zorgen dat de kijker niet uit je handen glijdt.
  • VIP warranty Vortex noemt dit de VIP garantie: Very Important Promise. De kijkers hebben een levenslange garantie. Wanneer de kijker beschadigd is, wordt deze gerepareerd. De garantie dekt iedere vorm van beschadiging anders dan diefstal, beschadiging met opzet of cosmetische schade die het gebruiken of de prestatie van de kijker niet verhindert.
Specificaties
Type Kijker Dakkant
Vergrotingsfactor 8x
Lensdiameter 42
Beeldhoek 7.5 graden
Gezichtsveld (1000 m) 131 meter
Uittredepupil 5.3
Minimale focusafstand 1.5 meter
Relatieve lichtsterkte 27.6
Schemergetal 18.3
Opties Waterdicht, Fogproof, Weerbestendig, Geschikt voor brildragers
Kleur Groen
Gewicht 618 g
Merk Vortex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vortex Diamondback HD 8x42 Verrekijker
Uw waardering

Voordeelbundels