Vortex Crossfire HD 10x50 Verrekijker

Waardering:
100% of 100

Kenmerken

  • Levenslange garantie
  • Hoge vergroting van 10x
  • Gasgevuld en fogproof
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
 199,00

Vortex Crossfire HD 10x50 Verrekijker
Deze kijker heeft een hoge vergroting van 10x en toch een mooie lichtsterkte door de 50mm diameter van de frontlens. De kijker is geschikt voor het spotten van vogels en andere dieren of voor safari. Dankzij de lichtsterkte kun je ook met wat minder licht blijven kijken.


Vortex Crossfire HD-serie
Deze kijker hoort bij de Vortex Crossfire HD-serie. De Crossfire HD-serie vervangt de reguliere Crossfire serie. Het gehele optische systeem is verbeterd en de kijkers zijn uitgerust met volledig multi coated lenzen. Dat zorgt voor een hogere lichttransmissie en een scherpe, heldere kijkervaring. Ook wordt er standaard een Vortex Glasspak Verrekijkerharnas meegeleverd waarmee je de kijker goed kunt beschermen als je deze niet gebruikt. De tas kun je eenvoudig op je borst hangen, zodat je hem met een handbeweging kunt pakken.

De Vortex Crossfire kijkers bieden een zeer goede beeldkwaliteit voor een scherpe prijs. Je profiteert van de hoge productiekwaliteit van Vortex met uitstekend glaswerk.

Kenmerken

  • Vortex SD-glas dit is het basisglaswerk van Vortex. Ontdek de hoge beeldkwaliteit met uitstekende scherpte en weinig chromatische aberratie.
  • Fully multi-coated alle glaselementen aan de buitenkant van de kijker zijn gecoat met een anti-reflectieve coating om de lichttransmissie te verhogen.
  • Stikstofgevuld de kijker is gevuld met stikstof. Samen met de rubberen O-ringen als afdichting maakt dit de kijkers waterdicht en voorkomt het dat het glas beslaat. De argonvulling laat je kijker een stuk langer meegaan, ongeacht de weersomstandigheden!
  • Rubber Armor de buitenkant van de kijker is afgewerkt met rubber om lang mooi te blijven en om te zorgen dat de kijker niet uit je handen glijdt.
  • VIP warranty Vortex noemt dit de VIP garantie: Very Important Promise. De kijkers hebben een levenslange garantie. Wanneer de kijker beschadigd is, wordt deze gerepareerd. De garantie dekt iedere vorm van beschadiging anders dan diefstal, beschadiging met opzet of cosmetische schade die het gebruiken of de prestatie van de kijker niet verhindert.
Specificaties
Type Kijker Dakkant
Vergrotingsfactor 10x
Lensdiameter 50
Beeldhoek 6.1 graden
Gezichtsveld (1000 m) 10.7 meter
Uittredepupil 5.0
Minimale focusafstand 2 meter
Relatieve lichtsterkte 25
Schemergetal 22.4
Opties Waterdicht, Fogproof, Weerbestendig, Geschikt voor brildragers
Kleur Groen
Gewicht 862 g
Merk Vortex
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vortex Crossfire HD 10x50 Verrekijker
Uw waardering

Voordeelbundels