Wil jij jouw gebruikte foto-apparatuur verkopen?

Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Foto Verweij is altijd op zoek naar goede tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.

Hoe werkt dit?

  • Vraag een offerte aan via email (info@fotoverweij.nl)
  • Keur de offerte goed
  • Stuur jouw apparatuur naar ons toe
  • Ontvang het afgesproken bedrag op jouw bankrekening

1. Vraag een offerte aan

Via onderstaand formulier kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Hierin geef je aan wat voor product je wilt verkopen en in welke staat deze verkeert.

2. Keur de offerte goed

Naar aanleiding van jouw aanvraag sturen wij je een offerte waarin wij een voorstel doen voor het aankopen van jouw apparatuur. Uiteraard is de keuze vervolgens geheel aan jou om wel of niet akkoord te gaan met ons voorstel.

3. Stuur jouw apparatuur op

Als je akkoord bent gegaan met de offerte, kun je jouw apparatuur opsturen. Uiteraard willen we graag dat de apparatuur goed ingepakt wordt om schade te voorkomen.

4. Ontvang het bedrag op jouw rekening

Na ontvangst van de opgestuurde apparatuur, zullen wij deze eerst grondig controleren. Blijkt dat de apparatuur niet voldoet aan de omschrijving en/of aan de classificatie die is opgegeven, dan behouden we ons het recht voor om van de opgestelde offerte af te wijken. Natuurlijk zullen we je hiervan op de hoogte stellen en staat het je vrij om hier niet mee akkoord te gaan. Wanneer wij de apparatuur goedkeuren, dan maken wij zo spoedig mogelijk het afgesproken bedrag over op jouw bankrekening.