We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vanwege de drukte bij onze vervoerders kan het helaas voorkomen dat er wat vertraging optreedt.x

StudioKing Professionele Boomarm + Statief FPT-3601

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 349,00

De FPT-3601 van StudioKing is een professionele boomarm met een universele spigot-aansluiting. Hierop kunt u elke denkbare accessoire met spigot-aansluiting bevestigen, tot een maximaal gewicht van 5 kg. De boomarm is zeer stabiel en dankzij de rubberen wielen makkelijk te verplaatsen. Het maakt niet uit hoe hoog u de boomarm plaatst, de spigot blijft altijd precies horizontaal, waardoor u de perfecte controle heeft over het licht. De verticale poot is in hoogte verstelbaar, waardoor deze tot 168cm uitgeschoven kan worden. Wanneer u de boomarm naar beneden schuift, is de minimale hoogte van de spigot 40 cm. De maximale hoogte bedraagt 320 cm. Schuift u de boomarm volledig omhoog, dan bereikt de spigot een maximale hoogte van 320 cm. Zo heeft u ontelbaar veel mogelijkheden om elke denkbare positie te bereiken.

Gebruik FPT-3601

Wanneer u een lamp plaatst is het voor de stabiliteit belangrijk dat er tegengewicht wordt geplaatst aan de andere kant van de boomarm. Hiervoor zijn twee gewichtzakken meegeleverd, van 4,5 kg per stuk. Moet de boomarm op zijn plaats blijven staan, klikt u eenvoudig de rem op de wielen. Voor een uitgebreid overzicht van alle maten kunt u de tweede foto bij dit product bekijken.

Levering:

1x boomarm
2x gewichten (4,5 kg per stuk)
1x gereedschap voor montage
1x instructietekening

Specificaties
Merk StudioKing
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:StudioKing Professionele Boomarm + Statief FPT-3601
Uw waardering