Sony NPA-MQZ1 Multi Battery Adapter Kit

Op voorraad
SKU
NPAMQZ1K.CEE
€ 355,00

Voor een lange gebruiksduur
Deze batterijadapter biedt plaats aan vier NP-FZ100 Z-batterijen en ondersteunt langer opnemen.

Voeding voor camera's die compatibel zijn met batterijen uit de Z- of W-serie
Deze multi-batterijenadapter is geschikt om aan te sluiten op een camera die werkt met batterijen uit de NP-FZ100 Z- of NP-FW50 W-serie en deze te voeden. Wanneer u de kap voor de Z-seriebatterij verwijdert, past de voedingsplaat op camera's die compatibel zijn met W-seriebatterijen.

NP-FZ100-batterijen worden snel opgeladen
Met deze batterijadapter laadt u in ca. 480 minuten maximaal vier batterijen uit de NP-FZ100 Z-serie op via de netadapter4. De oplaadstatus wordt aangegeven via een led met 3 niveaus, wanneer u klikt op de knop 'resterend batterijvermogen'.

Selecteer voeding of batterij opladen
Met de schakelaar DC OUT/CHARGE (DC-uit/opladen) midden op het bedieningspaneel kunt u kiezen tussen de camera voeden vanuit de batterijen of de batterijen opladen.

Met twee USB-poorten als voedingsuitgang
Met de camera/USB-kiezer schakelt u tussen DC OUT-opties voor het naar keuze voeden van de camera of andere, via USB-poorten aangesloten elektronische apparaten.

Formaat compacter maken
Als u de batterijbescherming vervangt door batterijpoortdoppen, verandert de multi-batterijenadapter in een kleine, makkelijk draagbare adapter voor twee batterijen.

Flexibele instellingen voor allerlei opnamescènes
Deze batterijadapter is voorzien van drie schroefaansluitingen zowel boven als onder (6 in totaal). Flexibele configuratie met bevestigingsplaat en schroeven.

Specificaties
Merk Sony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony NPA-MQZ1 Multi Battery Adapter Kit
Uw waardering