Sony HDRPJ410B

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 279,00

De Sony HDR-PJ410 videocamera maakt niet alleen gebruik van hoogwaardige technologie voor het maken van de mooiste opnames maar is ook gericht op flexibiliteit, bewerken en delen zodat u opnames kunt maken die u echt raken. De focus ligt op zorgeloze en gemakkelijke bediening. Met de grote Exmor R-CMOS beeldsensor, snelle BIONZ X beeldverwerkingsprocessor en Zeiss lens met dertig keer optische zoom maakt u eenvoudig spannende en leuke films van begin tot eind. De PJ410 is dan ook ideale videocamera voor het vastleggen van al uw bijzondere momenten.

Stabiele opnames en ingebouwde projector
De PJ410 is uitgerust met de Optical SteadyShot optische beeldstabilisatie met Intelligent Active Mode. Dit zorgt voor stabiele opnames, zelfs als u loopt of inzoomt. De geavanceerde beeldstabilisatie vermindert camerabewegingen tot 13 keer effectiever in vergelijking met de standaardinstelling. Met ingebouwde projector kunt u uw gemaakte video's overal terugkijken waar u maar wilt. U kunt zelfs een extern apparaat aansluiten en de beelden hiervan via de projector weergeven.

Multi Camera Control
U kunt tot wel vijf camera's tegelijk bedienen via wifi. Zo kunt u op afstand de instellingen van deze camera's aanpassen waardoor u gemakkelijk opnames kunt maken uit meerdere standpunten. De gemaakte opnames kunt u in PlayMemories Home bewerken met geavanceerde functies zoals picture-in-picture. Door middel van One-Touch maakt u eenvoudig via wifi en NFC verbinding tussen uw camcorder en uw smartphone of tablet. Zo kunt u gemakkelijk met de PlayMemories Mobile app uw gemaakte foto's en video overzetten naar uw smartphone of tablet.

Prachtige full HD videokwaliteit
Voor opnames van hogere kwaliteit en meer opnamecapaciteit maakt Sony gebruik van de XAVC S-indeling. Deze indeling is gebaseerd op de professionele XAVC 4K/HD-indeling waardoor de beste opnamekwaliteit wordt bereikt. Niet alle beelden worden namelijk op dezelfde manier opgenomen. Door gebruik te maken van slimme digitale compressie, maakt de XAVC S-indeling opnames met een hoge resolutie mogelijk.

Specificaties
Type beeldsensor CMOS
Compatibele geheugenkaarten MicroSD, MicroSDHC, MicroSDXC
Videoresolutie Full HD, HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 / 50p
35 mm cameralens equivalent 26.8 - 804 mm
Optische zoom 30x
Beeldstabilisatie Ja
Viewfinder Nee
Filtermaat Geen
Accu NP-BX1
Gewicht 210 g
Merk Sony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony HDRPJ410B
Uw waardering