Sony Fisheye-converter voor FE 28mm F2.0

3 tot 5 werkdagen
SKU
SEL057FEC.SYX
€ 282,00

Converter naar 180° full-frame fisheye-perspectief

16-mm, 180° fisheye-perspectief: De wereld ziet er heel anders bij een brandpuntsafstand van 16 mm en met een beeldhoek van 180°. Hiermee kunt u uw artistieke visie op een nieuwe manier realiseren, of gewoon eens op een andere, leuke manier fotograferen. Het is een wereld die elke fotograaf zou moeten verkennen..

Aangepaste vormgeving voor hoge prestaties: De fisheye-converter is speciaal ontworpen voor gebruik met de FE 28mm F2.0-lens. In combinatie met de precisie van het optische pad van de FE 28mm F2 bent u verzekerd van een optimale resolutie en beeldkwaliteit. Naast de brandpuntsafstand verandert alleen het maximale diafragma naar F3.5 wanneer de converter is bevestigd..

Automatische EXIF-gegevensgeneratie: Een sensorsysteem detecteert wanneer de converter is bevestigd zodat de juiste EXIF-lensgegevens worden gegenereerd en opgenomen door de camera. Hiermee wordt gegevensbeheer nog eenvoudiger wanneer u uw opnamen later wilt sorteren of verwerken..

Past perfect bij de FE 28mm F2: De fisheye-conversielenzen zijn niet alleen speciaal ontworpen voor de FE 28mm F2, maar hebben ook een bijpassende vormgeving. De converter kan naadloos op de lens worden bevestigd, waardoor ze samen één mooi geheel vormen..

Hoge betrouwbaarheid in moeilijke omstandigheden: De fisheye-converter is, net als de lens waarop u hem bevestigt, ontworpen om het binnendringen van stof en vocht tegen te gaan. Zo kunt u altijd op uw apparatuur vertrouwen, zelfs in moeilijke omstandigheden buiten.

Specificaties
Lensvatting Sony FE
Gewicht 418 g
Merk Sony
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sony Fisheye-converter voor FE 28mm F2.0
Uw waardering