Sirui Universal N-2204X

Webshop: 3 tot 5 werkdagen
Winkel: Afhalen na 3 tot 5 werkdagen
€ 299,00

De universele duizendpoot op drie benen
SI N3203X flipped LowResHet ultieme all-purpose model met benen die 180 graden omhoog kunnen. Dus heel compact in de (meegeleverde) tas te bergen. De Universals zijn bijna net zo compact als de traveller, maar de buisdikte is wat groter en daardoor is het geheel steviger en hoger. De Universal is het 'werkpaard' dat het hele jaar door intensief gebruikt wordt voor uiteenlopende fotoklussen. Vooral de modellen met koolstofvezel benen bieden een waarachtig mooie combinatie van laag gewicht met universele inzetbaarheid.

Afneembare been
Alle modellen in de Universalserie hebben een afneembaar been. Het is met een oerdegelijke dubbele schroefdraad aan de statiefschouder verankerd, maar kan in een handomdraai worden vrijgemaakt om als los eenbeenstatief ingezet te worden. Een extra statiefplaatje wordt standaard meegeleverd. Om met het eenbeenstatief extra werkhoogte te kunnen bereiken kan de middenkolom zelfs nog bovenop het enkele been worden gemonteerd.

Dimensies
De universele inzetbaarheid van de Universals blijkt uit de briljante verhouding van dimensies in ingevouwen en werktoestand. Model N2205X meet in ingevouwen toestand niet meer dan circa 42cm, de maximale werkhoogte bedraagt - inclusief het balhoofd - een dikke 1,8 meter! Denk er een paar centimeter verhoging bij, de afstand tussen de bodemplaat en het oculair van de camera, en u ziet dat deze werkhoogte voor de meeste fotografen ideaal is: namelijk ooghoogte!

Specificaties
Materiaal Carbon
Draagvermogen 15 kg
Minimale lengte 54.7 cm
Maximale lengte 160 cm
Type statiefkop Geen
Waterpas Nee
Kleur Zwart
Gewicht 1.48 kg
Garantieperiode 6 jaar
Merk Sirui
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sirui Universal N-2204X
Uw waardering