Sensor Swab PEC PAD 10x10cm reinigingsdoekjes (100 stuks)

Kenmerken

  • Reinig veilig negatieven, dia's en lenzen
  • Werkt ideaal samen met PEC 12 vloeistof
  • Niet geschikt voor camerasensoren
Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
 19,95

De Sensor Swab Pec Pad optische reinigingsdoekjes zijn speciaal ontwikkeld om op een zo veilig mogelijke manier te reinigen. Je kunt de doekjes gebruiken voor negatieven en dia's, maar ook voor bijvoorbeeld lenzen. Deze verpakking bevat 100 doekjes van 10x10cm.

Materiaal
De Pec Pads zijn gemaakt van een unieke mix van vezels die speciaal is ontworpen voor fotografische toepasingen. De pads zijn soepel, zacht, schuren niet, zijn sterk en volledig pluisvrij. Door de uitstekende kwaliteitscontrole in het productieproces is 99.999% van de pads volledig vrij van verontreinigingen. Je kunt ze dus met een gerust hard gebruiken.

Toepassing
Gebruik de Pec Pads voor het reinigen van negatieven, dia's maar bijvoorbeeld ook fotopapier. Ook kun je de doekjes gebruiken voor gecoate én ongecoate lenzen van camera's, verrekijkers, telescopen, microscopen etc. Ook kun je bij voorzichtig gebruik de pads gebruiken voor het reinigen van plexiglas en CD's.

Voor het beste resultaat kun je de Pec Pads samen met de PEC 12 vloeistof gebruiken. Deze vloeistof is ontwikkeld om samen met de Pec Pads te gebruiken voor het reinigen van fotografische materialen.

Let op: Pec Pads zijn niet geschikt voor het reinigen van camerasensoren. Ze zijn namelijk niet van hetzelfde materiaal als Sensor Swabs gemaakt.

Specificaties
Merk Sensor Swab
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sensor Swab PEC PAD 10x10cm reinigingsdoekjes (100 stuks)
Uw waardering