Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II

Kenmerken

  • Leessnelheid: 300MB/s | Schrijfsnelheid 260MB/s
  • Geschikt voor 4K-video’s
  • Levenslange garantie
Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 229,00

De Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II is een snelle geheugenkaart die geschikt is voor fotografie en videografie. Met deze kaart kun je ook video’s moeiteloos opnemen in 4K door de maximale schrijfsnelheid van 260MB/s.

Lees- en schrijfsnelheid
De Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II kan, zoals de naam al weergeeft, een maximale leessnelheid behalen van 3000MB/s en bestanden wegschrijven met een maximale snelheid van 260MB/s.Daarmee is de kaart snel genoeg voor een professionele foto- of videograaf.

Duurzaamheid
De Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II is gebouwd en getest voor gebruik onder zware omstandigheden en is daardoor temperatuurbestendig, waterbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig. Daarbij biedt Sandisk een levenslange garantie op het product. Zo kun je erop vertrouwen dat de geheugenkaart lang meegaat.

RescuePRO Deluxe-software
De Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II bevat een licentiecode voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel waarmee je beelden kunt terughalen die je per ongeluk had weggegooid. Zolang je nog niets nieuws hebt bijgeschreven en je de kaart nog niet geformatteerd hebt, zijn opnames eenvoudig terug te halen.

Specificaties
Type kaart SD
Opslagcapaciteit 128 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 260
Leessnelheid (MB/s) 300
UHS Type UHS II
UHS Speed Class U3
Geschikt voor Full HD Ja
Geschikt voor 4K Ja
Merk Sandisk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sandisk SDXC Extreme Pro 128GB 300MB/s UHS-II
Uw waardering