Sandisk SDXC Extreme 64GB R90 W40 V30

Niet meer leverbaar
 31,99

EXTREME SNELHEDEN VOOR SERIEOPNAME, SNELLE OVERDRACHT EN 4K UHD
Extreme snelheden om uw beste opnamen te maken. UHS Video Speed Class 30 (V30) en UHS Speed Class 3 (U3) stellen u in staat opnamen te maken in 4K UHD, waardoor de resolutie van uw video's naar een hoger niveau wordt getild. Deze kaarten, die beschikbaar zijn in opslagcapaciteiten van 32 GB tot 256 GB en leessnelheden tot 90 MB/s bieden voor snelle overdracht, zijn compatibel met apparaten die SDHC en SDXC ondersteunen.

EXTREME SCHRIJFSNELHEDEN TOT 60 MB/S
Leg snel opnamen vast met schrijfsnelheden tot 60 MB/s. Met SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten kunt u meerdere beelden per seconde opnemen, waardoor het de keuze bij uitstek is voor het fotograferen van snelle actie of het maken van foto's in continue serieopname.


MAXIMALISEER DE EFFICIËNTIE MET LEESSNELHEDEN TOT 90 MB/S
Dezet geheugenkaart, met extreem snelle leessnelheden tot 90 MB/s, stelt u in staat afbeeldingen in hoger resolutie of 4K UHD-video's over te dragen vanaf uw DSLR of camcorder naar uw computer zonder lange wachttijden.


VOORBEREID VOOR 4K UHD
Met UHS Video Speed Class 30 (V30) voor kaarten van 32 GB tot 256 GB en UHS Speed Class 3 (U3)-classificaties, stellen de SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten u in staat zonder onderbrekingen 4K UHD- en Full HD-video op te nemen. Hierdoor zijn zij ideaal voor het opnemen van avonturen in de buitenlucht, trips in het weekend of sportevenementen zonder frames te missen.


EENVOUDIG BESTANDSHERSTEL MET RESCUEPRO DELUXE-SOFTWARE
Bij de kaart wordt een aanbieding geleverd voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel. Deze software maakt het gemakkelijk om bestanden te herstellen die per ongeluk zijn verwijderd (download vereist).


ONTWORPEN OM BESTAND TE ZIJN TEGEN EXTREME OMGEVINGEN
SanDisk Extreme SDHC en SDXC UHS-I-geheugenkaarten zijn schokbestendig, temperatuurbestendig, waterbestendig en röntgenstraalbestendig, zodat u van uw avonturen kunt genieten zonder zich zorgen te maken over de duurzaamheid van uw geheugenkaart.


KIES DE HOEVEELHEID OPSLAG DIE U NODIG HEBT
De hoeveelheid opslag die u nodig hebt, is afhankelijk van het type bestanden, hoe groot deze zijn en hoeveel van deze u wilt opslaan. Klik hier om een diagram te bekijken dat u een idee biedt van het aantal foto's en uren video u kunt opslaan voor elke capaciteit.

Specificaties
Type kaart SD
Opslagcapaciteit 64 GB
Geschikt voor Full HD Ja
Geschikt voor 4K Ja
Merk Sandisk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sandisk SDXC Extreme 64GB R90 W40 V30
Uw waardering