Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s

Kenmerken

  • Leessnelheid: 150MB/s | Schrijfsnelheid 70MB/s
  • Geschikt voor 4K-video’s*
  • Levenslange garantie
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 69,00

Houd mij op de hoogte

De Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s is een snelle geheugenkaart die geschikt is voor fotografie en videografie. Doordat de kaart V30 ondersteunt (minimale stabiele schrijfsnelheid van 30MB/s) kun je hiermee ook 4K-video's opnemen*.

Lees- en schrijfsnelheid
De Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s kan, zoals de naam al weergeeft, een maximale leessnelheid behalen van 150MB/s en bestanden wegschrijven met een maximale snelheid van 70MB/s.Daarmee is de kaart snel genoeg voor een vakantie-fotograaf. Het is afhankelijk van je camera of deze snelheden in praktijk behaald worden.

Duurzaamheid
De Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s is gebouwd en getest voor gebruik onder zware omstandigheden en is daardoor temperatuurbestendig, waterbestendig, schokbestendig en röntgenbestendig. Daarbij biedt Sandisk een levenslange garantie op het product. Zo kun je erop vertrouwen dat de geheugenkaart lang meegaat.

RescuePRO Deluxe-software
De Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s bevat een licentiecode voor het downloaden van RescuePRO Deluxe-software voor gegevensherstel waarmee je beelden kunt terughalen die je per ongeluk had weggegooid. Zolang je nog niets nieuws hebt bijgeschreven en je de kaart nog niet geformatteerd hebt, zijn opnames eenvoudig terug te halen.

*4K-ondersteuning is afhankelijk van je camera en instellingen

Specificaties
Type kaart SD
Opslagcapaciteit 256 GB
Schrijfsnelheid (MB/s) 70
Leessnelheid (MB/s) 150
UHS Type UHS I
UHS Speed Class U3
Video Class V30
Geschikt voor Full HD Ja
Geschikt voor 4K Ja
Merk Sandisk
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sandisk SDXC Extreme 256GB 150MB/s
Uw waardering