Rode Rodelink film maker kit wireless

Direct Leverbaar
SKU
84158
€ 409,00

De Rode Wireless Film Maker Kit is een draadloos systeem voor film- en videoproductie dat bestaat uit een zender, ontvanger en een Lavalier microfoon. Het systeem maakt gebruik van Series II 2.4GHz 128-bits gecodeerde digitale signaaltransmissie dat automatisch schakelt tussen frequenties om de beste signaalkwaliteit te garanderen. Deze kit biedt een hoge signaal/ruisverhouding en levert een hoge-resolutie 24-bit 44.1kHz digitale overdracht van verliesvrij audio over een afstand tot 100 meter.

Veelzijdig en veilig inzetbaar
De beltpack zender is voorzien van een eenvoudige drietraps volumeregeling en een mute-lock functie om het per ongeluk dempen van het geluid te voorkomen. De 3.5mm audio-aansluiting is voorzien van een vergrendeling om te voorkomen dat de aansluitkabel per ongeluk los kan raken en de microfoon veilig op uw lichaam bevestigd blijft. De ontvanger is uitgerust met een verwijderbare shoemount waarmee deze op een camera geplaatst kan worden of als beltpack ontvanger gebruikt kan worden. Een mute-override functie geeft u de volledige controle over het geluid. De mute status, hetingangsniveau en de batterijstatus worden op het display van zowel de zender als de ontvanger weergegeven. De ontvanger is uitgerust met dezelfde 3.5mm audio-aansluiting als de zender.

Gemakkelijke installatie
Zowel de beltpack zender als ontvanger werken op twee AA-batterijen maar kunnen ook worden gevoed door een USB-adapter met een standaard micro USB-kabel. Het systeem beschikt over acht discrete kanalen met meer dan 8000 verschillende kanalencombinatie die gemakkelijk in te stellen zijn. Kanaalselectie en koppeling worden door middel van één druk op de knop geregeld en automatisch scannen zorgt voor een aanzienlijke sneller installatie in vergelijking met traditionele zenders en ontvangers.

Kenmerken van de Rode Film Maker Kit

- Inclusief uitzendkwaliteit Lavalier microfoon
- Series II 2.4GHz digitale transmissie
- 128-bits beveiligd signaal
- 24-bit 44.1kHz verliesvrije signaalverwerking
- Frequentiebereik: 60Hz tot 18kHz
- Tot 100 meter bereik
- One Touch koppeling
- OLED digitaal display
- Drie stappen volumeregeling
- Wordt gevoed via micro-USB of door twee AA-batterijen
- Afmetingen ontvanger: 11.1x6.5x5.2cm
- Gewicht ontvanger: 190 gram
- Afmetingen zender: 11.1x6.5x4cm
- Gewicht zender: 190 gram

In de doos bij de Rode Film Maker Kit
- RX-CAM ontvanger
- TX-BELT zender
- Lavalier microfoon
- Klemmetje
- Plopkap
- Windscherm
- Aansluitkabel voor microfoon
- 3.5mm adapter
- 3.5mm jack-kabel
- Bevestigingshulpmiddelen
- Handleiding
- Afkomstig van RØDE Nederland
- Twee jaar garantie

Specificaties
Merk Rode
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode Rodelink film maker kit wireless
Uw waardering