Pro-Mounts ShortPole

Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
 39,99

Houd mij op de hoogte

Pro-Mounts ShortPole voor GoPro
De handige Pro-Mounts ShortPole is een compacte telescopische verlengstang voor GoPro action cams. Dit kleine broertje van de BigPole is speciaal ontworpen is voor het maken van actieshots. De Pro-Mounts ShortPole is ontwikkeld om net even wat meer mogelijkheden te hebben bij het filmen van actie. Hij is zeer lichtgewicht en daarmee onderscheidt de Pro-Mounts ShortPole zich van normale monopods, die doorgaans te zwaar zijn om langdurig vast te houden.

De Pro-Mounts ShortPole is ideaal op reis
Dankzij zijn zeer compacte afmetingen kun je de Pro-Mounts ShortPole bijzonder gemakkelijk meenemen op reis. Hij past namelijk in vrijwel alle handbagage en rugzakken. Dankzij de twistlock vergrendeling kun je de Pro-Mounts ShortPole op elke gewenste lengte vastzetten. Je schroeft vervolgens iedere GoPro Hero of willekeurige andere action cam direct aan de ShortPole vast op het stevige balhoofd met behulp van de 1/4-inch statiefschroef. Voor een GoPro Hero gebruik je de speciale bevestigingsschroef. En: ook je smartphone kun je met de speciale adapter vastzetten op de ShortPole.

Opnamen vanuit ongebruikelijke opnamehoeken
Volledig ingeschoven is de lengte van de ShortPole ongeveer 20cm, maar helemaal uitgeschoven is de ShortPole bijna een halve meter lang: 47 centimeter om precies te zijn. Dat biedt mogelijkheden om vanuit afwijkende opnamehoeken te filmen. Je kunt je GoPro camera bovendien 180° kantelen aan het eind van de ShortPole om hem als selfie stick te gebruiken. Hou je action cam met behulp van de ShortPole boven de hoofden van anderen, of kantel de kop zodat je jezelf in beeld hebt van een grotere afstand. Dankzij het stevige handvat en de polslus met karabiner hoef je niet bang te zijn dat je de ShortPole per ongeluk laat vallen.

Accessoires voor extreme sportopnamen
De Pro-Mounts Go Pro accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor toepassing in extreme sporten, net zoals de GoPro camera's zelf. Met een GoPro Hero 3, 3+ of 4 action cam en een Pro-Mounts GoPro accessoire kun je hoogwaardige filmopnamen en foto's maken onderweg. Je kunt onder praktisch alle omstandigheden je extreme sportactiviteiten vastleggen, zoals surfen, kitesurfen, sportklimmen, snowboarden en skaten. Beklim de Alpe d'Huez met een GoPro op je stuur of bevestig een GoPro aan je surfplank als je een dagje gaat kitesurfen, het kan allemaal!

Hoogwaardige GoPro accessoires van Pro-Mounts
Er zijn mogelijkheden genoeg om creatieve dingen te doen met je GoPro, maar het moet natuurlijk allemaal wel goed vast zitten. Daarom zijn er de hoogwaardige GoPro accessoires van Pro-Mounts. Je bent met deze accessoires zeker van kwaliteit, niet voor niets geeft Pro-Mounts maar liefst jarenlange garantie. Haal dus het maximale uit je GoPro action cam met de handige Pro-Mounts GoPro accessoires om de camera aan bijvoorbeeld je helm, je mountainbike, je raceauto of je surfboard te bevestigen. Pro-Mounts accessoires wegen weinig en geven maximaal plezier van je GoPro camera.

Specificaties
Merk Pro-Mounts
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pro-Mounts ShortPole
Uw waardering