Polar Pro DJI Spark Tray - Katana

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 49,99

Met de Katana van Polar Pro verander je jouw DJI Spark drone in een gewone, handheld camera. Met de hoge kwaliteit van de DJI Spark camera en de uitstekende f/2.6 groothoek lens is het eigenlijk zonde om deze alleen te gebruiken voor luchtopnames. Ook voor beelden vanaf de grond voldoet de camera namelijk prima. Daarom heeft Polar Pro de Katana bedacht: een 'tray' om je DJI Spark in te hangen, waarmee hij gemakkelijk vast te houden is om gewoon vanuit de hand of vanaf de grond te filmen.

Handheld camera met smartphone als scherm
Natuurlijk wil je ook bij het filmen vanaf de grond of vanuit de hand goed kunnen zien wat je in beeld hebt. Daarom kan je smartphone ook als beeldscherm dienen als je de Katana gebruikt, net zoals wanneer je drone vliegt en je filmt vanuit de lucht. Daarvoor zit er op de Katana houder een telefoon mount gebouwd, die geschikt is voor alle telefoons, tot een grootte van de iPhone 7 Plus met hoes. Met de Katana blijven alle functionaliteiten van de DJI Spark camera behouden, waardoor je een stabiel beeld krijgt door de krachtige gimbal van de drone. Zo kan je de DJI Spark drone ook gebruiken in gebieden waar je niet kunt of mag vliegen. Ideaal voor de dronepiloot die aan de slag wil met het maken van films!

Polar Pro is gespecialiseerd in accessoires
Polar Pro is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's en drones, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde GoPro accessoires. Ondertussen is ook het assortiment accessoires en filters voor drones zeer uitgebreid. Polar Pro levert accessoires voor onder andere DJI Phantom en Inspire en voor de 3RD Solo drones. De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

Specificaties
Merk Polar Pro
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polar Pro DJI Spark Tray - Katana
Uw waardering