Polar Pro DJI Mavic UV Filter

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 36,99

Het PolarPro DJI Mavic UV filter is onderdeel van de speciale serie filters voor de DJI Mavic drone. Dit neutrale filter is bedoeld als bescherming van de lens en kan in principe altijd gemonteerd blijven zonder dat de beeldkwaliteit aangetast wordt. Je veegt vuil en stof heel simpel van het filter en het is bovendien wel een veilig idee dat de lens van je drone beschermd is bij een eventuele crash. Het Polar Pro DJI Mavic UV filter is gemaakt van optisch glas en voorzien van multicoating voor een maximale lichttransmissie. Die multicoating voorkomt tevens lens flare. Het filter is ultralicht door de toepassing van luchtvaartaluminium voor de filtervatting.

Filters zijn handige accessoires
Filters zijn perfecte accessoires voor de DJI Mavic omdat ze net als bij normale foto- en videocamera's noodzakelijk zijn om sommige lichtproblemen op te lossen. Een UV filter gaat UV-straling tegen - de ouderwetse blauwpaarse zweem op een foto- en dient als bescherming van de lens. UV-straling tegengaan is met een moderne digitale camera niet meer noodzakelijk, maar een frontlensbescherming blijft nuttig. Een UV filter heeft door zijn neutrale karakter alle voordelen van een beschermfilter zonder dat de beeldkwaliteit er onder lijdt.

Polar Pro is gespecialiseerd in filters
Polar Pro Filters is een jonge onderneming die gespecialiseerd is in de productie van accessoires voor action camera's, en dan met name filters. Het bedrijf is in 2011 gestart aan de Universiteit van Californië in Santa Barbara met de productie een klein polarisatiefilter. Met de invoering van de snap-on filterserie in 2012 werd het voor het eerst mogelijk om snel verwisselbare filters voor GoPro action cams te gebruiken. Sinds dat moment is Polar Pro uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van innovatieve en geraffineerde accessoires voor GoPro. Bovendien levert PolarPro een ruim assortiment filters en accessoires voor drones. De bedrijfscultuur van Polar Pro is gebaseerd op jonge en innovatief denkende medewerkers, variërend van professionele snowboarders en surfers tot duikers en skydivers. Hierdoor wordt de praktijk direct omgezet in handige producten voor GoPro action cams. Tegenwoordig is Polar Pro gevestigd in Newport Beach, Californië.

Specificaties
Merk Polar Pro
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Polar Pro DJI Mavic UV Filter
Uw waardering