Panasonic Lumix DMC-TZ90 zilver

3 tot 5 werkdagen
SKU
DC-TZ90EG-S
€ 329,00

De kracht van 30x zoom in een body op zakformaat
De veelzijdige ultragroothoek LEICA DC VARIO-ELMAR-lens van 24 mm met 30x optische zoom is in vrijwel elke situatie handig. Bijvoorbeeld voor het maken van gedetailleerde foto’s van wilde dieren die zich ver weg bevinden, zonder dat daarbij het onderwerp wordt verstoord. De lens voldoet aan de strenge voorwaarden van Leica. De LUMIX TZ90 levert daardoor uitzonderlijke optische prestaties met verbluffend heldere beelden en een minimale vertekening en flare (lichtvlekken). Met de nieuwe 20,3-megapixel High Sensitivity MOS-sensor en de Venus Engine-beeldprocessor kunnen opnames van hoge kwaliteit worden gemaakt bij weinig omgevingslicht. 

Nooit meer een gemist moment met 4K-video en 4K-foto
De LUMIX TZ90 maakt vloeiende, hoge resolutie 4K-video’s in 3840x2160 bij 30p (60 Hz)/25p (50 Hz) in MP4 zodat favoriete reismomenten met schitterende details worden vastgelegd. Dankzij de 4K-Photofunctie kan met ongelooflijke precisie een foto van 8 megapixels worden gehaald uit een 4K-video (30 fps). Het is de perfecte oplossing voor het op het juiste moment vastleggen van die spontane momenten, zoals een groep vrienden die in een zwembad springt.  Dankzij de 4K-technologie biedt de camera ook verschillende andere praktische functies:

  • Met Post Focus kan gemakkelijk het scherpstelpunt van een onderwerp worden gekozen, nádat de foto is gemaakt.
  • Met de functie Focus Stacking kan de scherptediepte achteraf worden aangepast door meerdere beelden samen te voegen die met de Post Focus-functie zijn gemaakt, en dat allemaal in de camera. Deze functie is handig als er macro-opnamen worden gemaakt van insecten of kleine voorwerpen.
  • Met de functie Light Composition kan de camera de beelden synthetiseren door helderdere pixels te selecteren en op te slaan. Hierdoor is het mogelijk om op een eenvoudige manier mooiere, indrukwekkende vuurwerk- of nachtopnames te maken.
  • Met 4K Live Cropping kan er bij het maken van video’s stabieler worden gepand of ingezoomd bij 4K-videobeelden in hoge resolutie. De gebruiker kan perfecte Full HD video’s maken door achteraf indrukwekkende effecten toe te voegen aan de originele 4K-beelden. En dankzij de digitale werking is dit mogelijk zonder dat de lens zelf beweegt.

Voor een nog snellere respons en grotere flexibiliteit beschikt de LUMIX TZ90 over de DFD (Depth From Defocus) technologie waarmee een ultrasnelle AF van circa 0,1 seconde wordt bereikt. Dit draagt bij aan de mogelijkheid snelle burstopnames te maken bij 10 (AFS)/5 (AFC) fps, zodat snelbewegende onderwerpen haarscherp kunnen worden vastgelegd. De LUMIX TZ90 biedt ook verschillende AF-functies, zoals Touch AF, 49-point AF en Low Light AF, waarmee de gebruiker onder uiteenlopende omstandigheden optimale resultaten kan bereiken.

Specificaties
Sensor formaat 1/2.3"
Megapixels 20,3 MP
Maximale beeldresolutie 5184 x 3888 Pixels
Type beeldsensor MOS
Optische zoom 30x
Viewfinder Elektronisch
Beeldstabilisatie Ja
Geschikt voor vloggen Ja
35 mm cameralens equivalent 24 - 720 mm
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
ISO gevoeligheid (min) 80
ISO gevoeligheid (max) 6400
Automatisch scherpstellen Ja
Manuele focus Ja
Ondersteunde beeldverhoudingen 3:2, 16:9
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Videoresolutie 4K, Full HD, HD
Maximale videoresolutie (4K) 2880 x 2880 / 30fps
Touchscreen Ja
Maximaal diafragma f/3.3
Diafragma (F-F) 3.3 - 6.4
Connectiviteit Wifi
Accu DMW-BLG10
Kleur Zwart
Gewicht 280g
Merk Panasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic Lumix DMC-TZ90 zilver
Uw waardering