Panasonic Lumix DMC-G80 Body zwart

Webshop: Levertijd onbekend
Winkel: Levertijd onbekend
€ 479,00

De nieuwe LUMIX DMC-G80 is voorzien van een nieuw beeldstabilisatiesysteem: het 5-assige Dual I.S. 2-systeem. Door toepassing van een nieuwe technologie werken de O.I.S. (2-assige Optical Image Stabiliser) en B.I.S. (5-assige Body Image Stabiliser), perfect samen en zijn ze uiterst nauwkeurig. Doordat bewegingsonscherpte beter wordt onderdrukt, zijn foto’s en video’s prachtig scherp ondanks de vibraties die veroorzaakt kunnen worden door trillende handen of onverwachte bewegingen.
 
De Digital Live MOS-sensor van 16,0 megapixels en nieuwe Venus Engine zorgen er samen voor dat gebruikers levendige, natuurgetrouwe en hoogwaardige beelden kunnen vastleggen met een uitstekende resolutie, hoog contrast, indrukwekkende kleurweergave en een gevoeligheid van maximaal ISO 25600.
 
De LUMIX DMC-G80 legt prachtig vloeiende, hoge resolutie 4K-videobeelden vast. De G80 biedt drie exclusieve 4K Photo-functies: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Preburst. Met deze drie functies kunnen fotografen het perfecte beeld vastleggen door het gewenste frame te knippen uit de opgenomen 4K-videobeelden.
 
Het ontwerp van de DMC-G80 met zijn volledig gegoten magnesium voorkant is bestand tegen zware omstandigheden buiten. Alle naden en knoppen zijn zorgvuldig geseald. Spatwater- en stofbestendig. Om de camera ook met één hand beter vast te kunnen houden, is de LUMIX DMC-G80 voorzien van een ergonomisch vormgegeven dikke grip. Met knoppen op de voor- en achterkant kunnen instellingen snel worden gewijzigd. De gebruiker kan bijvoorbeeld de witbalans aanpassen met een knop aan de voorkant, de ISO-waarde instellen met een knop op de achterkant en ook nog de sluitertijd kiezen. Of het ruiseffect controleren op het scherm aan de achterkant. Ideaal bij complexe belichtingssituaties.
 
Kenmerken:

 • 4K Live Cropping
  4K live cropping is een mooie functie van Panasonic.  U zet de camera neer op een statief en laat deze digitaal een 'pannende beweging' door het beeld maken. Dit geeft een mooi dynamisch effect. De uiteindelijke beelden zijn nog op Full HD te gebruiken. De functie is eenvoudig te bedienen via het touchscreen.
 • Realtime beelduitvoer via HDMI terwijl tegelijk videobeelden worden opgenomen
 • Microfoonaansluiting van 3,5 mm
 • Nieuwe Focus Bracket-functie en Aperture Bracket-functie
 • Gammavoorkeuzeopties voor het maken van video-opnames via de Creative Video-modus
 • Gemakkelijk draadloze verbinding met smartphones via Wi-Fi®
 • Creative Control in de P/A/S/M modus
 • RAW-gegevens bewerken in de camera
 • Stille modus
 • Meervoudige belichting
 • Time Lapse Shot/Stop Motion Animation
Specificaties
Megapixels 16,00 MP
Sensor formaat Micro Four Thirds
Type beeldsensor MOS
Beeldstabilisatie Ja
Lensvatting Micro Four Thirds
Ondersteunde beeldverhoudingen 1:1, 3:2, 4:3, 16:9
Maximale beeldresolutie 4592 x 3448 Pixels
Ondersteunde formaten JPEG / RAW
ISO gevoeligheid (min) 100
ISO gevoeligheid (max) 25600
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Videoresolutie 4K, Full HD, HD
Maximale videoresolutie (4K) 3840 x 2160 / 30fps
Viewfinder Elektronisch
Touchscreen Ja
Kantelbaar Scherm Ja
Accu DMW-BLC12
Stof- en Spatwaterdicht Nee
Connectiviteit NFC, Wifi
Kleur Zwart
Gewicht 505 g
Merk Panasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic Lumix DMC-G80 Body zwart
Uw waardering