Panasonic ECAM HC-V770 Camcorder zwart

Levertijd onbekend
€ 389,00

Door de HC-V770 Full HD-camcorder van Panasonic met uw smartphone te koppelen kunt u twee camerahoeken tegelijk opnemen. Een hoofdbeeld van de sensor van de HC-V770 in Full HD en een secundair beeld-in-beeld-beeld van de camera van uw telefoon. De HC-V770 beschikt over een 20x optische zoomlens met een equivalente brandpuntsafstand van 29,5 tot 612mm voor een brede hoek bij uitzoomen en een aanzienlijke hoeveelheid telefoto bij inzoomen. In staat om slow-motion op te nemen in Full HD met maximaal 120 fps.

Door hun lensontwerppartnerschap met Leica heeft Panasonic een Leica Dicomar 20x optische zoomlens met vier afzonderlijke optische groepen en een maximaal diafragma van f/1.8 opgenomen. Om overmatige beeldtrillingen tot een minimum te beperken en voor stabielere opnamen vanuit de hand is de HC-V770K voorzien van de HYBRID O.I.S.+ van Panasonic die optische en digitale beeldstabilisatie combineert tot een 5-asscorrectie. Met de instelbare instellingen kunt u een stabilisatiemodus vinden die het meest geschikt is voor het soort opname dat u maakt. Van UIT voor statiefwerk tot Normaal voor normaal werk in de hand, helemaal tot Sterk voor die momenten waarop dingen echt schokkerig worden.

De wifi van de HC-V770 doet meer dan alleen video opnemen van de camera van je telefoon als een secundaire camerahoek. U kunt een voorbeeld van een livebeeld op uw mobiele apparaat bekijken met behulp van de Panasonic Image App en de camera-instellingen wijzigen. Als de camera internettoegang heeft, kunt u zelfs webvriendelijke kopieën van video's en foto's rechtstreeks naar sociale media-websites uploaden. Bovendien is er een babyfoonfunctie waarmee u de camera kunt gebruiken als een IP-bewakingscamera en een externe feed op internet kunt bekijken.

Specificaties
Sensor formaat 1/2.3"
Type beeldsensor MOS
Compatibele geheugenkaarten SD, SDHC, SDXC
Videoresolutie Full HD, HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 / 50p
35 mm cameralens equivalent 31.5 - 630 mm
Optische zoom 20x
Beeldstabilisatie Ja
Viewfinder Nee
Filtermaat 49 mm
Accu VW-VBT190E
Gewicht 353 g
Merk Panasonic
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Panasonic ECAM HC-V770 Camcorder zwart
Uw waardering