Optech Utility Strap Sling Black

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 42,95

De Op/Tech Utility Strap is een brede neopreen cameradraagriem die geschikt is voor camera's en verrekijkers tot 6,8 kilo. Dankzij het gebruik van rekbaar neopreen verlicht deze camerariem het dragen van je apparatuur. Het met lycra afgebieste neopreen schouderstuk zorgt ervoor dat de druk op je nek of schouder verminderd wordt. Daardoor lijkt het gewicht van je apparatuur 50% minder te zijn. Bovendien snijdt de riem niet in je nek, zoals de meeste originele camerariemen.

Camerariemen met een vleugje extra klasse
Het schouderstuk van de Utility Strap Sling is gemaakt van flexibel neopreen en de randen zijn afgewerkt met soepele lycra. Doordat het schouderstuk soepel en rekbaar is, merk je minder van het gewicht van de camera tijdens het dragen. De onderzijde van het schouderstuk heeft een anti-slip afwerking, waardoor de draagriem niet van je schouder kan glijden. De camerariem is volledig verstelbaar en heeft een variabele lengte van 66 tot 134,6 cm. Dankzij de kunststof snelkoppelingen kun je een Utility Strap snel aan een andere camera klikken of combineren met andere accessoires uit de Utility-serie.

Nadruk op camerariemen met functionaliteit en kwaliteit
Bij Op/Tech draagriemen ligt de nadruk altijd op functionaliteit en kwaliteit. Op/Tech producten hebben een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten in de eigen fabriek in Belgrade, Montana, gemaakt. Wie een Op/Tech camerariem aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.

Op/Tech USA is een familiebedrijf
Op/Tech USA is een in 1982 opgericht familiebedrijf. Toen besloot Bill Heckerman dat er een betere manier moest zijn om objectieven te beschermen dan de standaard lensdop. Hij ontwikkelde de Fast Cap, die nog steeds in productie is. Kort daarna volgde de Fashion Strap, de eerste keer dat neopreen voor iets anders gebruikt werd dan voor een duikpak. Deze camerariem baarde daardoor nogal wat opzien. Heckerman bleef buiten de gebaande paden denken en door de jaren heen is het Op/Tech productaanbod sterk uitgebreid.

Specificaties
Merk Optech
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optech Utility Strap Sling Black
Uw waardering