Optech Reporter Strap Black

Webshop: Direct leverbaar
Winkel: Direct afhalen
€ 34,99

De Op/Tech Reporter Strap is een hoogwaardige neopreen cameradraagriem die geschikt is voor foto-apparatuur tot 6,8 kilo. Dankzij de unieke constructie kunnen twee camera's tegelijk aan de camerariem bevestigd worden, of een camera en een verrekijker. Door het gebruik van rekbaar neopreen verlicht deze riem het dragen van je apparatuur. Het brede schouderstuk biedt extra ondersteuning en zorgt ervoor dat de druk op je nek of schouder verlicht wordt. Daardoor lijkt het gewicht van je apparatuur 50% minder te zijn. Bovendien schuurt het zachte materiaal niet in je nek, zoals normale camerariemen dat wel doen.

Unieke dubbele camerariem
De Op/Tech Reporter Strap is een camerariem die voorzien is van twee Uni Loop connectors en twee normale cameralussen. De belangrijkste draagriem is volledig verstelbaar met een variabele lengte van 61 tot 129,5cm, terwijl de secundaire draagriem verstelbaar is van 78,7 tot 88,9cm. Dankzij de kunststof snelkoppelingen kun je de camera's snel aan de Reporter Strap klikken, maar ook kan de secundaire camerariem geheel afgenomen worden. Dankzij de universele Uni Loop connectors is het bovendien mogelijk andere Op/Tech draagriemen of accessoires te koppelen. Het schouderstuk is voorzien van een anti-slip bekleding om te voorkomen dat de draagriem van je schouder glijdt. Het gebruik van geweven nylon en neopreen maakt deze cameradraagriem zeer sterk en duurzaam. Bovendien is neopreen wasbaar dus je hoeft je nooit druk te maken over vuil!

Camerariemen met functionaliteit en kwaliteit
Bij Op/Tech draagriemen ligt de nadruk altijd op functionaliteit en kwaliteit. Op/Tech producten hebben een levenslange garantie tegen materiaal- en productiefouten omdat Op/Tech vindt dat mensen moeten kunnen vertrouwen op een bedrijf en zijn producten. Nog steeds wordt daarom meer dan 90 % van de producten in de eigen fabriek in Belgrade, Montana, gemaakt. Wie een Op/Tech camerariem aanschaft weet dus dat hij echte kwaliteit in handen krijgt voor langdurig gebruiksplezier.

Specificaties
Merk Optech
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Optech Reporter Strap Black
Uw waardering